Press "Enter" to skip to content

JECAJI NAKON NESREĆE: MLADIĆ POGINUO KADA JE KRENUO NA ODMOR SA DRUŠTVOM

Dvadesetogodišnji mladić K. N. je poginuo, a deset osoba je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Subotinac na putu između Aleksinca i Sokobanje.

Na mjesto teške nesreće došli su rođaci nastadalog mladića iz okoline Leskovca.

Jao, Bože, šta mi uradi? Zašto je ovo desilo? – jecao je muškarac po svemu sudeći otac nastradalog mladića kraj smrskane olupine automobila.
Prema nezvaničnim saznanjima, mladić se sa društvom zaputio po druga u okolinu Sokobanje gdje su planirali da provedu nekoliko dana odmora. Pored olupine “senika” ostali su zvučnici i muzički uređaji koje su ponijeli na odmor, kao i torbe sa ličnim stvarima.

Doktor Nenad Blagojević, sa klinike za ortopediju u aleksinačkoj bolnici kaže da je petoro povređenih iz udesa, koji su smješteni u bolnici u Aleksincu, u stabilnom stanju. Prema njegovim riječima, u pitanju su lakše tjelesne povrede i oni nisu životno ugroženi.

Svi pacijenti su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara i niko nije životno ugrožen. Jedan pacijent ima prelom potkoljenice dok ostali imaju kontuzione povrede – rekao je dr Blagojević za “Blic”.
Petoro teže povrijeđenih je transportovano u Klinički centar u Nišu.

Zamjenik osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Janko Dimić i policijski službenici iz tog grada obavili su uviđaj radi utvrđivanja uzroka ove teške saobraćajne nesreće.

Ispred krivine u kojoj se desila teška saobraćajna nesreća je poznata kao mjesto u kojem se proteklih godina desilo više udesa sa teškim posljedicama, a posebno je rizična za vozače koji nisu iz aleksinačkog kraja i ne znaju dobro put.

Vozila koja dolaze iz pravca Aleksinca i idu u smeru ka Sokobanji ukoliko se kreću malo brže u ovoj krivini mogu da izgube kontrolu i izlete na suprtonu stranu jer je takva konfiguracija terena. Zato se na ovom mjestu desilo više teških udesa.

Trebalo bi ispred postaviti neki saobraćajni znak koji bi upozoravao vozače da se radi o izuzetno opasnoj dionici – kaže jedan od mještana Subotinca za “Blic”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *