Press "Enter" to skip to content

Jezovito: Džinnkinja stoji i samo se smije

Pitanje: Es-selamu alejkum. Pošto sam skoro imao problema sa sihirima, dok je sve to bilo prije nego ću biti navodno izliječen i sad se osječam puno bolje, klanjam sve namaze redovno. Primijetio sam da nešto nije uredu, znojio sam se u džamiji, nisam znao učiti nijedne sure krenem da učim i sve mi nekako pomutnju pravilo.

Išao sam kod jednog hodže, učio mi je,i onda mi je rekao da moram piti vodu sa nekim zapisom i pored te vode što sam pio, dobio sam zapis koji moram čuvati do iduće godine i onda to zapaliti. Efendija mi je rekao da je sihr napravljen kako bi rastavio mene i moju djevojku.

Koliko je to ispravno i šta mi je raditi sad je hvala Allahu sve uredu, držim se namaz jer namaz najbolje liječi čovjekovu dušu. Imao sam i snove prije nego ću ići kod tog efendije. Stoji crna žena na benziskoj pumpi i samo se smije. Šta god je upitaš ona se još više smije (kuća od djevojke je odmah preko puta, a crna žena je njezina snaha koja je izgubila dijete u skorije vrijeme).

Hvala i nadam se skorijem odgovoru.

Odgovor: We alejkumu-s-selam.

Bismillah we sselatu we sselamu ‘ala Resulillah. Zahvala pripada samo Uzvišenom Allahu Vladaru Sudnjeg dana, neka je salavat I selam na posljednjeg Allahovog Miljenika i Poslanika Muhammeda sallallahu ‘alejhi ve sellem, na njegovu časnu porodicu I na sve njegove plemenite ashabe do Sudnjeg dana

To apsolutno nije ispravno od samog hodže do vode koju ste pili, a pogotovo zapis koji ste dobili jeste sihr. Po snu koji ste sanjali crna žena je džinnkinja  koja se pokazala u liku snahe i koja vreba odnosno čeka priliku da uđe u tijelo. O ovome se može dosta toga napisati, ali ono što je najbitnije je da se iskreno pokajete Allahu Uzvišenome ne odlazeći više takvim „liječnicima“, jer su to neispravni i lažni liječnici. Zapis koji ste dobili ukoliko ga još uvjek imate kod sebe obavezno to odnesite osobi koja ispravnom metodom liječi Kur’anom, neka to s dozvolom Gospodara Uzvišenog uništi.

Zaštitite se namazom, jutarjim i večernjim zikrom, dovama Poslanika sallallahu ‘alejhi ve sellem, Kur’anom (učeći ga), činjenjem dobrih djela, sadakom i raznim drugim hajratima.
Islam niti preferira niti zagovara „momka i djevojku“. Jedan od opasnih vidova šejtanskog zavođenja jeste upravo putem tzv. momkovanja.

Obratite pažnju da vas možda Allah Uzvišeni ne upozorava tim putem da shvatite poruku i pouku iz tog problema u kojem se nalazite, a Allah najbolje zna.

Za www.islam-iman.com  – Odgovorio: Mirza Semić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *