Press "Enter" to skip to content

JOHNNY DEPP ODLIKOVAN U SRBIJI: EMIR KUSTURICA JE MOJ BRAT

“Ovo je jedan vanredan trenutak za mene vrlo sam ponosan” kazao je u svom obraćanju poznati glumac Johnny Depp na ceremoniji povodom Dana državnosti Srbije. Deppu je uručena zlatna medalja za zasluge izuzetne u javnim i kulturnim djelatnostima posebno u oblasti filmske umjetnosti i promociju republike Srbije u svijetu. Odlikovanja zaslužnim pojedincima uručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Imao sam priliku da prije mnogo godina upoznam neobičnog čovjeka za kojeg sam znao da ne pripada Hollywoodu njegovo ime je Emir Kusturica i on je postao moj brat njegova porodica je postala moja gledao samo kako mu djeca odrastaju. To je bila veza od prvog dana i to dosta govori o jednoj osobi on vas voli a i kada vas ne voli on kaže ono što misli.” kazao je Depp.

Dodao je i da voli ćevap, te da se nada da će ubrzo probati šljivovicu.

“Ono što sam naučio od ove divne zemlje da ljudi misle da je svrha iskoristiti sada ovaj trenutak više od bilo čega, slaviti trenutak to sam saznao od mnogih toplih duša koje sam upoznao u ovoj zemlji, da ovdje napravim film s ekipom koja je spektakularna bilo bi savršenstvo i vjerujem da postoji dosta talenta koji ćemo ovdje tek iznaći. Nadam se da ću bio dio toga i hvala vam mnogo“, kazao je Deep.

Odlikovanja su na ceremoniji primili brojni građani i zvaničnici.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *