Press "Enter" to skip to content

Još uvijek si pušač? Ko ovo pročita ostavlja duhan

Kako sam nakon samo nedelju dana broj dnevno popušenih cigareta sa smrtonosnih 60 sveo na 0

Moja žena je počela da vrišti kad je ugledala sva moja sredstva za prestanak pušenja u smeću. Video sam užas u njenim očima jer je mislila da sam odustao i da sam spreman da umrem. Moj doktor je rekao da će se upravo to dogoditi ako nastavim da pušim… Ta sredstva za prestanak pušenja sam ZAMRZEO iz dna duše. Kad sam je zagrlio i rekao zašto sam to učinio, pogled užasa je zamenio šok, a onda i suze radosnice. Ispričaću ti neverovatnu priču za minut. Pre svega, ako ti ili neko od tvojih bližnjih pušite, prekini šta god da trenutno radiš i pročitaj ovaj kratak izveštaj do kraja. Ono što ćeš pročitati bi moglo da ti spase život. Ja to bar znam – spaslo je moj.

Naučićeš kako sam u samo 7 dana broj popušenih cigareta sa smrtonosnih 60 dnevno sveo na 0.* Otkrićeš veliku laž o sredstvima za prestanak pušenja za koju se duvanske i farmaceutske kompanije mole da je nikad ne saznaš… Otkrićeš koja su 4 najgora sredstva za prestanak pušenja koja se danas predlažu i šta učiniti ako ih koristiš, istinu o uticaju hipnoze na prestanak pušenja, zašto bi kao kugu trebalo izbegavati tzv. zamenske terapije nikotinom, i koja stvar je ključna za kontrolu krize i nervoze bez unošenja nove doze nikotina. Naučićeš i jednostavne korake kojima ćeš se odupreti želji za cigaretom pomoću 100% prirodne metode koja zbunjuje lekare i koje se duvanske i farmaceutske kompanije užasavaju. Obavezno ovaj kratak izveštaj pročitaj do kraja. Ne samo zbog informacija koje ćeš dobiti a koje mogu da te spasu od preuranjene smrti, već i zato što na kraju za tebe imam iznenađenje koje će ti se jako svideti.

Dakle, ko sam ja i zašto ti ovo pišem? Zovem se David, imam 67 godina, i ja sam mašinski inženjer u penziji. Običan sam čovek, baš kao i ti. Kada sam otišao u penziju samo sam želeo da uživam u slobodnom vremenu i miru, vremenu koje ću provesti s unucima, partijama šaha, volonterskom radu u svojoj crkvi… Ali, pre nešto više od godinu dana me probudio intenzivan bol u grudima, bol kao da neko steže sve u meni. Počeo sam da padam u nesvest. Moja žena je medicinska sestra u hitnoj pa me je brzo poslala u bolnicu gde su doktori potvrdili njen najgori strah. Moj krvni pritisak je bio smrtonosno visok, 200/100. Pritisak na kardiovaskularni sistem je bio toliki da sam bio na ivici da doživim kap. Moj doktor se čudio što već nisam mrtav. Ma koliko to sve zvučalo loše, nisam ni slutio da PRAVA noćna mora tek počinje.

Doktor mi je odmah prepisao dva leka: prvi za krvni pritisak i drugi za nuspojave prouzrokovane PRVIM lekom. Strogo mi je zabranio pušenje! Samo nekoliko nedelja kasnije sam uzimao ŠEST lekova i isprobavao sam sredstva za prestanak pušenja. Život mi je bio pravi pakao. Zahvaljujući diuretiku koji sam uzimao, novi životni fokus mi je postao stizanje do WC-a na vreme. Osim toga, beta-blokatori koje sam uzimao su cedili svu energiju iz mene tako da sam se osećao kao invalid u sopstvenoj kući. Uvek sam se ponosio održavanjem našeg dvorišta i, ma koliko bezazleno to zvučalo, pogled na naš zapušten vrt je bio kao šamar.

Mislio sam da ne može biti gore, dok jedne večeri nisam zakasnio do WC-a, pa sam se pomokrio po sebi. Dok sam krajnje ponižen gledao u mokru fleku na mojoj pidžami, odlučio sam da više ne mogu tako da živim. Ako postoji drugačiji način, pronaći ću ga. Odšepao sam do kompjutera očajnički želeći da pronađem rešenje. U sledeća tri sata sam saznao da nikotinske žvakaće gume, jedno od sredstava za prestanak pušenja koje mi je preporučeno, imaju 406.180 žalbi zbog nuspojava kao što su mučnina, vrtoglavica, glavobolja, upala desni… Čak mogu dovesti do raka usne duplje! Upravo ono što sam pored snižavanja pritiska želeo da sprečim! Saznao sam da tablete za prestanak pušenja mogu da prouzrokuju nesanicu, suvoću usta i vrtoglavicu. Treće sredstvo koje mi je preporučeno, nikotinski flasteri, je štetno za zdravlje i povećava rizik od raka. Četvrto sredstvo, elektronske cigarete, je poznato po količini kancerogenih materija koje sadrži, kao i po tome da ne ubija želju za cigaretama nego samo pomaže pri smanjivanju unosa nikotina. Pored toga, nisu 100% bezbedne za korišćenje. Tada sam se zakleo da ću pronaći metodu za prestanak pušenja koja ne uključuje tablete, nikotin i kancerogene materije, ili ću umreti pokušavajući.

Ubrzo sam shvatio da postoje 2 tabora kad se radi o prestanku pušenja: zagovornici korišćenja sredstava za prestanak pušenja i brbljivci. Zagovornici korišćenja sredstava za prestanak pušenja su konvencionalni doktori koji preporučuju neku od gore navedenih metoda prestanka pušenja. Isprobao sam njihov način i mrzeo sam ga. S druge strane, tu su i brbljivci – nekvalifikovani pojedinci koji preporučuju razne načine za prestanak pušenja uz „jak karakter i snagu volje“ bez ikakvih naučno zasnovanih dokaza. Nisam želeo da koristim sredstva za prestanak pušenja, ali zaista nisam želeo ni da sedim u krugu i da pesmom prizivam božansku milost, i da prolazim kroz krize i nervozu ceo dan. Želeo sam prirodno rešenje za prestanak pušenja BEZ nikotina i nuspojava, i koje je naučno dokazano. A to je, čini se, bilo kao da tražim Deda Mraza.

Pitao sam se da li tako nešto uopšte postoji. Tada sam naleteo na jednu web-stranicu koja je nudila magnete Nil Smoke. Pisalo je da su ti magneti najjednostavniji i najefikasniji način da se kaže zbogom cigaretama, jer su oni prirodna i naučno dokazana metoda. Tvrdili su da metoda ima naučnu podršku, i da su je hiljade korisnika iskoristile kako bi zauvek prestale da puše…* Bio sam skeptičan. Pretpostavio sam da se radi o uobičajenim magnetima koje možeš pronaći na internetu ili u bilo kojoj „specijalizovanoj prodavnici“ i da deluju na psihološkoj osnovi, uveriš sam sebe da ti se ne puši i misliš da je zbog magneta… Ali, nisam imao šta da izgubim, i očajnički sam želeo da prestanem sa svim flasterima, žvakaćim gumama i slično, pa sam odlučio da im dam šansu.

Kad sam dobio magnete, bio sam šokiran. Ono što sam osetio s njima je bilo suprotno gotovo svemu što sam osećao sa drugim sredstvima za prestanak. Npr. strastvenim pušačima se preporučuje hipnoza kojom se pokušava da se pacijentu u podsvest utisne pozitivna misao koja zamenjuje postojeće negativno ili štetno uverenje. Tako pušačima daju ciljanu sugestiju za odvikavanje od pušenja. Ja sam je isprobao i na mene nije imalo efekta. Zamenske terapije nikotinom su sva sredstva koja se smatraju „pomoćnicima“ u borbi protiv pušenja, a zapravo samo pružaju manju dozu nikotina i takođe stvaraju ovisnost. Grickanje šargarepe, krastavaca ili sisanje bombona da se prevaziđu kriza i nervoza su takođe priče za malu decu. Da budem iskren, sve sam to isprobao i nisam uspeo da prestanem da pušim. Pročitao sam uputstvo koje je došlo uz magnete, i pratio sam ga korak po korak. Metoda je bila vrlo jednostavna i nije uključivala baš nikakve životne promene. Bila je takođe drugačija od ičega što sam pre isprobao, pa sam odlučio da joj dam šansu. Na moje veliko iznenađenje, prestao sam da pušim u potpunosti nakon samo nedelju dana programa.* Odmah nakon toga sam odlučio da prekontrolišem svoje zdravlje. Prvo sam u apoteci izmerio pritisak, a sledeći dan to potvrdio kod svog lekara. Ne samo da je bio zabezeknut, već se i složio da se zbog prestanka pušenja moj pritisak regulisao, i da odmah mogu da prestanem sa lekovima za pritisak.* Jednostavno nije mogao da veruje da sam tek tako prestao da pušim. Sa 60 cigareta dnevno na 0!* To je dan kad sam ponovo dobio svoj život u svoje ruke. To je takođe onaj dan kad je moja žena pronašla sva sredstva za odvikavanje od pušenja u smeću! Rezultati su bili toliko dramatični da sam morao da stupim u kontakt sa distributerom magneta kako bih saznao više. Pitao sam se da li su moji rezultati slučajnost, ili i drugi kupci imaju iste rezultate. Ispostavilo se da je više od 146.000 ljudi širom sveta kao ja doživelo životnu promenu pomoću magneta Nil Smoke.* Zapravo, proizvođač čuva ogromnu fasciklu sa pismima zahvalnosti i pričama o doživljenoj promeni, a nova pisma stižu svaki dan.

Npr. Nenad Kovač kaže: „Bio sam pušač 20 godina. Patio sam od epizoda izrazito visokog pritiska, čak 240/180. Jutros sam merio pritisak i bio je 119/68, a otkucaji srca 55. Prestao sam da pušim nekoliko dana nakon što sam počeo da koristim magnete jer su cigarete počele da mi se gade. 33 godine sam medicinski tehničar i nikad nisam video ništa slično. To je čudo.”*

Marko T. piše: “Korišćenje magneta je rezultiralo čudom. Prestao sam da pušim. Pušio sam 2 i po kutije na dan, pa smanjio na jednu, a sada uopšte nemam želju da zapalim.”*

Anja Š. iz Niša kaže: „Bilo je tako lako. Cigarete su godinama bile moja strast. Pušila sam jako puno dok nisam saznala za magnete. 6. dan sam bacila kutiju i više nikad nisam zapalila. Nema ko me nije pitao kako mi je to uspelo.”*

Karolina D. iz Zrenjanina piše: „Doktor mi je prepolovio dozu lekova za pritisak i rekao da će ih možda sasvim ukinuti ako se ne vratim svom poroku. Ne pušim već 2 meseca.”*

Marija U. iz Petrovaradina kaže: „Nisam povukla ni dim već mesecima jer mi se cigarete, mogu slobodno reći, gade.”*

Ako se, kao ja, pitaš zašto već ne znaš za ovu metodu ako je tako efikasna, evo otrežnjujućeg odgovora. On se krije u ekonomiji duvanske i farmaceutske industrije. Da skratim priču… Prirodna rešenja ne donose novac jer nema šta da se patentira kao što je slučaj kod tableta, nikotinskih flastera, nikotinskih žvakaćih guma… Velike duvanske i farmaceutske kompanije su se urotile protiv tebe, i ne žele da saznaš o prirodnom načinu prestanka pušenja jer mogu puno više da zarade ako kupuješ njihove proizvode! Ne samo da velike kompanije troše milione da bi nas kao potrošače uverile da su njihovi proizvodi za prestanak pušenja jedino rešenje, već koriste i svoj uticaj da bi u isto uverile i lekare. Zapravo me šokirala činjenica da većina lekara veruje da nikotinski flasteri i nikotinske žvakaće gume mogu da pomognu! Uprkos njihovim dobrim namerama, većina lekara je zbunjena farmaceutima kao i mi… To znači da preporučuju tablete, nikotinske flastere i žvakaće gume jer je to jedino što imaju kao izbor, jedini način na koji znaju da tretiraju ovisnost o cigaretama. Ideja da su nikotinski flasteri i nikotinske žvakaće gume najbolji način za prestanak pušenja je laž. Laž koja osigurava bogatstvo farmaceutskim kompanijama. Kad sam pomislio na milione ljudi koji kao ja pate od nuspojava sredstava za prestanak pušenja, a sve samo da bi te kompanije ostvarile zaradu, razbesneo sam se. Odlučio sam da je vreme da se LIČNO upletem i podelim svoju priču, i pomognem proizvođaču magneta Nil Smoke da proširi glas o ovoj neverovatnoj metodi.

Ako i ti želiš ove magnete, danas je pravi dan za to. Ne samo da su dostupni, već ti distributer daje i popust ako naručiš danas. Ovi magneti inače puno koštaju, ali ćeš ih ti DOBITI po specijalnoj akcijskoj ceni ako Nil Smoke naručiš danas.

Želim da sada na trenutak zatvoriš oči i zamisliš kako bi bilo predivno da nikad više ne poželiš cigaretu. Zamisli olakšanje kada shvatiš da više nisi bomba koja samo čeka da eksplodira zbog srčanog udara ili kapi. Zamisli da živiš dovoljno dugo da gledaš unuke kako odrastaju, idu na fakultet i osnivaju svoje porodice. Zamisli osećaj da nema nikakvog straha svaki put kad ideš kod lekara na pregled, osećaj sigurnosti da neće reći da imaš problem sa kardiovaskularnim sistemom ili srcem, ili da si pod velikim rizikom od raka. Zamisli izraz šoka na licu svog lekara sledeći put kad ti izmeri pritisak, i kako će biti dobro čuti reči: „Sad možeš da prestaneš da uzimaš lekove.”* Zamisli kako će biti dobro rešiti se troškova i užasnih nuspojava vrlo opasnih sredstava za prestanak pušenja. Koliko ti sve ovo vredi?

Jednostavno, ne postoji cena dobrog zdravlja. A kad vidiš cenu magneta Nil Smoke u odnosu na troškove nikotinskih flastera, nikotinskih žvakaćih guma, elektronskih cigareta i slično, jednostavno nema mesta za poređenje. Iako proizvođač zna da bi za ove magnete mogao da naplaćuje hiljade i desetine hiljada dinara, odlučio je da oni ipak budu pristupačni svima. Trenutno se magneti prodaju po punoj ceni plus troškovi dostave, ALI to nije cena koju ćeš danas platiti. Kao što sam obećao na početku, imam posebno iznenađenje za tebe. Dogovorio sam se sa distributerom magneta da obezbedi jednokratni popust od 50% u znak zahvalnosti za čitanje ovog izveštaja do kraja. To znači da, ako reaguješ odmah, možeš dobiti magnete Nil Smoke upola cene plus troškovi dostave. Ako ne iskoristiš popust, cena se već sutra vraća na redovnu, punu cenu.

Zbog potrošačkih zakona koje podržavam ne mogu da ti obećam iste dramatične rezultate kakvi su bili moji. Ali mogu učiniti sledeću najbolju stvar. Distributer magneta je toliko siguran u njih da ti nudi jednu od najjačih garancija. Vrlo jednostavno: ako magneti Nil Smoke ne ubiju tvoju želju za pušenjem u sledeća 44 dana, samo se javi. Štaviše, ako te proizvod ne zadovoljava iz bilo kojeg razloga, samo se javi i vratiće ti novac u roku od 44 DANA nakon kupovine. Zaista nemaš šta da izgubiš, a možeš jako puno toga da dobiješ.

Ako ti je dosta da duvanske i farmaceutske kompanije koriste tvoju patnju da bi napunile džepove, ako želiš da staneš na kraj konstantnom strahu od srčanog udara, kapi ili raka, ako želiš da isprobaš jednostavnu i prirodnu metodu koja je hiljadama ljudi pomogla da prestanu da puše i vrate se u normalan život, onda je vreme da napraviš ovaj jednostavan korak i danas isprobaš Nil Smoke. Samo klikni na dugme ispod pre nego što istekne vreme za ostvarenje popusta od 50% plus troškovi dostave. Klikom na dugme ispod ćemo te preusmeriti na stranicu za bezbedno naručivanje gde unosiš svoje podatke. Naručivanje je 100% bezbedno. Kad naručiš, magneti ti stižu na kućnu adresu kroz 2-3 radna dana, i plaćaš ih pouzećem.

Ako želiš da se pridružiš hiljadama ljudi kojima je zahvaljujući ovim magnetima život promenjen nabolje, važno je da reaguješ odmah. Nemoj odgađati, jer zbog posledica koje pušenje izaziva možda nećeš imati drugu priliku. Visok pritisak i problemi s plućima, kardiovaskularnim sistemom i srcem su kao bomba koja otkucava u tebi, i može da eksplodira u BILO kom trenutku. Ne kockaj se životom, napravi ovaj mali korak odmah. Hvala ti na čitanju, i ne zaboravi da iskoristiš ponudu sa 50% popusta koja će uskoro isteći. Klikni na dugme ispod da sebi osiguraš popust pre nego što se cena vrati na puni iznos. Puno sreće!

Autor: David Ćosić

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *