Press "Enter" to skip to content

KAKVA ŽENA: Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svom mužu napravila doručak

Kućanica i mama pokrenula je pravu raspravu na društvenim mrežama objavivši svoju dnevnu rutinu koja je za neke žene previše tradicionalna i neprihvatljiva.

Brooke Smith iz Brisbanea u Australiji ima četvero djece i supruga, brine o kući, ali i o tome da suprug svakog jutra ima ukusan doručak, pa ustaje u 4 i 30 kako bi mu ga pripremila, prenosi LADBible.com.

U jednoj Facebook grupi o kućanicama objavila je: “Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za drugi dan, odjeću, dok kuća nije čista i suđe oprano. Katkada idem u krevet u 21, a pokatkad u ponoć, ali uvijek ustajem u isto vrijeme – 4 i 30, kako bih napravila doručak mužu i skuhala mu kavu, a onda popila svoju šalicu i oprala kosu u miru i tišini, odvježbala, meditirala i spremila se za dan. Sretna mama znači i sretna obitelj. Činite ovo čak i kada se osjećate lijeno i bit ćete zadovoljni ostatak dana.”

Druga je rekla: “Moja mama radila je ovo isto za mog tatu, ali on je rođen 1929., a ona 1931. godine. Sada je 2020. Moj suprug si sam pere odjeću, djeca sama rade doručak.” Brooke nije dugo trebalo da odgovori: “Uvijek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetima i da ne bih trebala takve stvari činiti za supruga. Smatram, ako netko radi na suncu cijeli dan, da je najmanje što mogu učiniti skuhati i očistiti. Mislim da smo sretnija obitelj baš zbog tih tradicionalnih stvari koje radimo.”

Vecernji.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *