Press "Enter" to skip to content

KEMAL KOJI JE PRODAVAO BUBREG DA SPASI BOLESNU KĆERKU JUČER IZVRŠIO SUICID VJEŠANJEM

Muškarac koji je jučer izvršio suicid vješanjem kod Zenice je Kemal Pehlivanović.

Kako su potvrdili iz MUP-a, ovaj 48-godišnjak pronađen je u mjestu Klopački put, a objesio se oko 11:35 sati.
Podsjećamo, Kemal je 2019. godine objavio da prodaje bubreg kako bi spasio bolesnu kćerku Lamiju koja se od početka života bori sa bolešću. Naime, rođena je sa srčanom manom dijagnostifikovanom kao AVSD i Microcephaliom, Veloshisis (anomalie multiplices) piše Mahala.
Ono što tragediju čini još većom jeste to da je ovaj muškarac 13. februara na svom Facebook profilu objavio niz pjesama, kao i poruka u kojima najavljuje svoje samoubistvo.

“Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer vidjet ćemo se da onom svijetu jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje kćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh ha bolji svilet tamo gdje nema problema.”
“Volio je kćerke, Čelik ali i dobru muziku. Iza Kemala ostale su dvije kćerke” – piše Crna-Hronika. Brojni građani Zenice, posebno oni koji su poznavali Pehlivanovića, su u šoku i nevjerici. Niko ne može vjerovati da je Pehlivanović odlučio dići ruku na sebe. Samo dan ranije bio je na Smetovima, a ništa nije govorili da bi mogao okončati svoj život.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *