Press "Enter" to skip to content

Ko je Nermin Sulejmanović koji je danas ubio svoju suprugu? Tukao policajca, pokušao švercati čak 806 kg droge!

Nermin Sulejmanović koji je jutros ubio svoju suprugu i još nekoliko ljudi u Gradačcu od ranije je poznat organima gonjenja.

On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dijela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu potjernicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji ‘Nikita’ skupa s još 10 dilera. Oni su pokušali prokrijumčariti čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Njih se teretilo da su se godinama bavili trgovinom droge.

Sulejmanović je više puta privođen radi tučnjava i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama.

Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog ljeta je u Pragu osvojio prvo mjesto u bodybouilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *