Press "Enter" to skip to content

KO JE ,,OBEZGLAVIO” I OTJERAO VIŠE HAFIZA IZ ISLAMSKE ZAJEDNICE – DA LI KOMUNISTI ILI REŽIM REISA KAVAZOVIĆA? (VIDEO)

Na popularnom Defteru Hefte, kojeg uređuje i vodi Fatmir Alispahić pojavila se nova tema vezana za reisa Kavazovića i novu odluku da se zabranjuje javnu nastup zeničkom hafizu Husejnu Čajlakoviću, piše portal Crna Hronika.

,,Ko je obezglavio više hafiza, i ko je otjerao više učenjaka iz Islamske zajednice – da li komunisti ili kvazi-reis Kavazović?
Bez stida i srama skidaju se glave hfz. Musiću, hfz. Bugariju, hfz. Čajlakoviću, veliki pjesnik Džemaludin Latić proglašava se otpadnikom, zabranjuje se predavanje dr. Šefiku Kurdiću, desetine učenjaka ne mogu držati predavanja pri Islamskoj zajednici, već se predavanja organiziraju u zakupljenim salama. Za to vrijeme turbo-islamandara Razo Razy ima otvorena vrata džemata – sa besjedama o mutavom mužu. Ne može to proći bez ODGOVORA HISTORIJE!!!
Onako kako smo u knizi ISLAMOKRATIJA sakupili sve politikantske i kriminalne ponore otete Islamske zajednice, koju u ime kartela SDA predstavlja kvazi-reis Kavazović, tako ćemo sakupiti imena i slučajeve svih učenjaka koji su postali žrtve primitivnih gusara koji su okupirali Islamsku zajednicu.”

Ko je ,,obezglavio” i otjerao više hafiza iz Islamske zajednice – da li komunisti ili režim reisa Kavazovića? (VIDEO)


crna hronika

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *