Press "Enter" to skip to content

Komšije otkrile šokantne detalje o majci Malčanskog berberina: Tukla ga je i vezivala lancima, odvodila u šupu…

Majka, otac, brat i snaha Ninoslava Jovanovića, poznatog i kao Malčanski berberin, ne izlaze iz kuće otkad je otkriveno da je on oteo Moniku – piše Kurir.

Čak ni sin njegovog brata zbog toga danima ne ide u školu. Njihove komšije u selu Malča, međutim, upravo majku krive za Jovanovićeve postupke i tvrde da je ona od njega napravila monstruma.

Njegova majka je varala supruga

– Celo selo zna zbog čega Ninoslav ovo radi. Za sve je kriva njegova majka. Tukla ga je i vezivala lancima, zato on to sada radi ženama. Svi ovde znaju da je njegova majka varala supruga sa puno muškaraca, i to sve pred njegovim očima. On bi plakao zbog toga, pa ga je ona tukla i šišala za kaznu! I ne samo to. Svaki put kada bi plakao, ona bi ga odvela dole u jednu šupu, nalik na zemunicu, dole u dvorištu njihove stare kuće, i tu bi ga vezala lancima. Zato se on sad krije po takvim zemunicama – tvrdi prvi komšija otmičara i višestrukog povratnika i silovatelja.

Monstrum krije Moniku u pećini?

Kako navodi komšija, posljednji put ga je vidio prije nekoliko mjeseci, kada je Jovanović izašao sa posljednje robije.

– Pričao sam tada sa njim, rekao mi je: “Komšija, ne vraćam se u zatvor više, nema šanse! Poslednji put su me tamo tukli zatvorenici sve vreme, zbog čega su me držali u samici, ne vraćam se opet- priča komšija.

Prema pričama mještana, Jovanović je uvijek pravio problem ženama u selu, dok muškarcima nije smio da se zamjeri.

– Komšinici Ljilji je ukrao Fiat punta, a živi u kući do njega, užas. Muškarcima se nikad nije zamjerao, samo je prema ženama bio nasilan – tvrdi komšija.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *