Press "Enter" to skip to content

MAČKE IMAJU SPOSOBNOST DA VIDE ZLE DUHOVE (DŽINNE) U KUĆI: EVO ŠTA RADE KAD PRIMJETE ZLO PRISUSTVO

Poznati su kao egzorcisti zlih duhova iz naših domova. Ako ugledate mačku kako dugo sjedi u jednom dijelu sobe i bulji u nešto, to može biti znak prisustva zlih duhova. Kada se mačka umiljava pored nečijih nogu, ona s njima dijeli svoju pozitivnu energiju, u stvari nju prenosi na njega. Zato ih nije pametno odgurivati od sebe u strahu od dlaka jer se kaže da su mačke čarobne životinje.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će kuću čuvati od zle i negativne energije, ona će u kući čuvati i sve ukućane. Poznati su kao egzorcisti zlih duhova iz svojih domova. Ako ugledate mačku kako dugo sjedi u jednom dijelu sobe i bulji u nešto, to može biti znak prisustva zlih duhova. U takvim situacijama preporučuje se zapaliti pelin i prodimiti kuću. Interesantno je kako ove životinje obitavaju u kući i oko nje na mjestima s najviše negativne energije.

U Rusiji imaju ritual puštanja mačke u dom prije nego što se useli. Tada se uklanja negativna energija starih vlasnika i donosi pozitivna. Konkretno, mačke žive u zonama visoke energije. Snaga moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada. Tako se vjeruje da perzijske, sfinge, reks i Munchkins mačke imaju dvostruko više magijskih i iscjeliteljskih sposobnosti od ostalih.
Izvor: Magazindan.info

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *