Press "Enter" to skip to content

Mahira Ahmiš u suzama: Ostala bez daha zbog onog što joj je priređeno (Video)

Prethodnih godina skoro da nema medija koji nije objavio neku priču o bračnom paru iz Sarajeva – Mahiri i imamu Esedu Ahmišu.

O Mahirinoj nesebičnoj i bezuslovnoj ljubavi prema Esedu koji je obolio od multipla skleroze se pričalo i preko granica Bosne i Hercegovine. Za mnoge je, zbog svoje požrtvovanosti postala heroina i uzor. Esed je preselio prošle godine, a Mahira je ostala sa dvoje djece. Veliku podršku pružaju joj prijateljice, a najveću podršku našla je u Nahli Tepić koja joj je ovih dana izazvala suze, ali radosnice.

Naime, Nahla se ovih dana priprema za umru, a djecu je trebala ostaviti kod Mahire. Ipak, taj prvobitni plan koji je saopštila Mahiri je promijenila, a sve je zabilježila telefonom.

Ona je pozvala Mahiru kod sebe u stan kako bi joj uručila hediju – Kur’an u kojem je napisala poruku za svoju prijateljicu u kojoj joj je napisala čestitku povodom prijateljicinog odlaska na umru sa njom.

“Sis, ideš na umru, sa svojom sestrom. Nigdje ti ostati nećeš”, kazala je Nahla i zagrlila uplakanu Mahiru koja nije dolazila sebi od šoka.

Suze su pojavile u Mahirinim očima koja je u momentu ostala bez daha.

Ispod pogledajte kako je izgledalo ovo iznenađenje:

senzacija.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *