Press "Enter" to skip to content

MAJKA I BRAT UMJESTO DA MU KITE SVATOVE SPREMAJU SAHRANU: MUK U PORODICI MLADIĆA KOJEG JE BAHATI VOZAČ USMRTIO NA PJEŠAČKOM

U porodici nastradalog Mihajla L. (26), kojeg je bahati vozač pokosio na pješačkom prijelazu na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, vladaju muk i nevjerica.

Majka i brat, slomljeni tugom i bolom, primaju saučešća u porodičnoj kući u Ljubiću i pripremaju sahranu Mihajlu koji je uskoro trebalo da slavi vjenčanje.

Njegovi prijatelji kažu da su ogorčeni jer je bahati vozač već imao dovoljno prekršaja iza sebe da mu se oduzme vozačka dozvola, a umjesto toga izazvao je saobraćajnu nesreću kojoj je poginuo njihov prijatelj.

Situacija je prosto nevjerovatna da mladić koji ima samo 23 godine iza sebe ima toliko prekršaja i kazni za kršenje saobraćajnih propisa. Da li se neko zapitao kada je stigao da ih počini, a pritom i dalje vozi? Javnost treba da zna da je taj besramnik bezobzirno ubio jednog izuzetnog mladića i budućeg stručnjaka. Mihajlo je bio odličan đak i dobar student. Bio je dobar u poslu kojim se bavio nesebično dijeleći svoje znanje kolegama iz IT sektora. Odlično je zarađivao u logistici, govorio je strane jezike, volo je muziku i bio omiljen u društvu – rekao je jedan od Mihajlovih prijatelja iz Čačka koji takođe živi u Beogradu i radi u IT sektoru.
Dodaje da je nastradali mladić imao velike planove za budućnost.

Kad smo se posljednji put sreli, pričao je da ima plan da se dalje usavršava u oblasti IT, što je prirodan proces u našem poslu. Želio je da napreduje i više zarađuje. Volio je urban način života. Često sam se s njim i njegovim bratom Nemanjom sretao po svirkama i koncertima – rekao je prijatelj.

Mladić iz Čačka, podsjetimo, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu uveče kada je na njega i njegovu djevojku naletio “audi A3” kojim je upravljao M. N. (23).

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *