MAJKA TROJE DJECE STRADALA NA PUTU DO POSLA: ŽURILA DA NE ZAKASNI, PA SLETJELA S PUTA

Sanja Pilipović Kresoja (40) iz Zmajeva (Srbija), majka troje djece, poginula je u ponedjeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kisač-Stepanovićevo kada je vozeći “zastavu koral in” sletjela s puta, a vozilo se potom prevrnulo.

Jeziva nesreća dogodila se 8. januara, oko osam sati ujutru kada je nesretna žena krenula na posao u Novi Sad.

– Sumnja se da je do nesreće došlo usljed neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova. Tokom cijele noći je padao snijeg i kolovoz je i pored čišćenja putara bio klizav i poledio je. Sanja je bila sama u vozilu i uputila se tog jutra na posao – kažu mještani Zmajeva za Kurir i dodaju da im je veoma žao zbog nesreće koja je cijelo mjesto zavila u crno.

– Priča se da je kasnila na posao i da je zato vozila malo brže, žurila je da stigne što prije. Dionica na kojoj se dogodila saobraćajka je ravna kao pista, i obično svi vozači iz okolnih mjesta voze malo brže jer misle da poznaju put – pričaju mještani.

Kako dalje objašnjavaju žitelji Zmajeva, nastradala žena, kako su čuli, u trenutku slijetanja s puta nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

– Sanja je u žurbi zaboravila da veže pojas. Kada su joj kola proklizala, pokušala je da uhvati pravac, ali nije uspjela i sletjela je s puta. Tokom prevrtanja vozila ona je izletjela kroz šoferšajbnu cijelim tijelom, tako da je nađena van vozila – navode oni i dodaju:

– Dijelovi auta su bili svuda pored puta. Nije imala u šta da se zakuca, ali je sa strane nagib zemlje, pa je vjerovatno udarila u to i usljed udara je izletjela.

Nesretna majka troje djece je na mjestu preminula

– Slučajni prolaznicu su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali nažalost ljekari su samo mogli da konstatuju smrt mlade žene. Tijelo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi koje povrede su dovele do smrti – navodi izvor.

Sanja je tog 8. januara bila treća osoba koja je nastradala u saobraćajnim nesrećama širom Srbije, dok je njih nekoliko povrijeđeno u sedam saobraćajnih nesreća.

(A. J./Kurir)