Press "Enter" to skip to content

MAJKA UBIJENE TINEJDŽERKE IZ RIPNJA U TEŠKOM STANJU! OGLASILA SE PORODICA: JOŠ NE ZNA DA JOJ JE KĆERKA MRTVA, AKO SAZNA UMRIJET ĆE I ONA!

Sanja Petrović, majka ubijene tinejdžerke Nevene (16), nalazi se u kritičnom stanju nakon što je Stojan Ilić (38) juče u Ripnju, u Srbiji, napao nju i njenu porodicu.

Stojan je, nakon što je brutalno si.ovao i ubio Nevenu, nastavio je svoj krvavi pohodi i njenu majku Sanju i amidžu Dejana ranio nožem u ruku, a povrijedio je i baku Mirjanu.

Nevenina strina kaže da je Sanja u kritičnom stanju i da još ne zna da joj je kćerka ubijena.

Sanja je u kritičnom stanju i probušena joj je plućna maramica, doživjela je šok, i rekli su nam ukoliko doživi još jedan, neće izdržati – kaže ona.

Ako preživi i čuje da je Nevena mrtva preminut će istog trenutka – rekla je strina ubijene djevojčice za Kurir.

Stojan Ilić se sumnjiči da je juče nešto poslije 14 sati izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, dok je prethodno si.ovao i ubio njihovu šesnaestogodišnju Nevenu.

Ilić je uhapšen nepuna dva sata poslije zločina na obodu naselja i njemu je određeno zadržavanje. Motiv će biti utvrđen istragom, ali sumnja se na zločin iz strasti jer je Nevena krvnički ubadana u grudi i stomak.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *