Press "Enter" to skip to content

Malo je takvih žena danas: Englezima nije jasno zašto Pogbina supruga više nema golišave fotografije

Islam ih je promijenio
Paul Pogba ne krije da je itekako posvećen Islamu, te često voli da priča o tome koliko mu je vjera promijenila život.
Pogba je na početku fudbalske karijere bio veoma nestašan, te je znao praviti razne skandale, ali se prethodnih godina promijenio iz temelja. Svi su bili iznenađeni prije nekoliko godina kada je Pogba objavio fotografiju iz Mekke i pokazao da je obavio umru.

Mnogi do tada uopšte nisu znali da je Pogba musliman jer on nije govorio mnogo o tome. No, odjednom se sve promijenilo, te se totalno promijenio i priznao je da mu je vjera najviše pomogla da se vrati normalnom i mirnom životu sa svojom porodicom.

To je bila i velika promjena za njegovu suprugu Zulay s kojom je on u braku već nekoliko godina i zajedno imaju Labilea Shakura. Ni Zulay nije bila previše fokusirana na vjeru, ali kada je njen suprug počeo da sve više praktikuje Islam ona mu je pružila ogromnu podršku.

Engleski mediji objavili su nedavno da nije jasno kako ona nema niti jednu jedinu golišavu fotografiju na društvenim mrežama što nije baš često za supruge poznatih fudbalera.

Ona je iz poštovanja prema suprugu i Islamu odlučila da izbriše golišave fotografije koje su bile na Instagramu, te sada itekako vodi računa o načinu svog oblačenja. Nema sumnje da je i Pogba imao u to upetljane prste, ali je zaista sjajno vidjeti da u ovo ludo doba ima i takvih parova na javnoj sceni.
Ubrzo je i za englesku javnost stiglo objašnjenje zbog čega Zulay više ne pokazuje toliko svoje tijelo, te šta je zapravo razlog zašto je odjednom promijenila svoj stil života. Ona je odlučila da svom suprugu bude pravi oslonac i na tome joj zaista treba odati poštovanje.

sport.sport.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *