Press "Enter" to skip to content

MARIJA ŠERIFOVIĆ MUSTAFI PLATILA KIRIJU I OBEZBIJEDILA HRANU ZA GODINU DANA

Srbijanska pjevačica i članica žirija emisije ‘Zvezde Granda’ Marija Šerifović (38) ispunila je obećanje i posjetila mladog uličnog pjevača Mustafu Hrustića iz Zenice.

Mustafa je donedavno živio ispod mosta, a pjevačica mu je sada platila najam i režije za godinu dana.

Cijelu priču Marija je podijelila na svom YouTube kanalu.

“Mustafa je divan dečko, ovakvih primjera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu”, rekla je Marija.

Također, Marijin menadžer je nakon njezinog posjeta odveo Mustafu u obližnji restoran u kojem će imati besplatne obroke.

Podsjetimo, Mustafina priča rastužila je regiju, pa tako i Mariju, kada je novinar Srećko Stipović objavio intervju s njim u kojem je otkrio da već neko vrijeme živi ispod mosta.

On na zeničkim ulicama i trgovima pjeva još od djetinjstva te je tako plaćao životne troškove i najam stana. Sa sedam godina je ostao bez roditelja te se od tada snalazi kako god može.

Ono što je Mariju posebno ganulo jest Mustafino priznanje da bi se volio prijaviti u talent show u kojem je upravo ona u žiriju.

“Trebaš imati para da se fino obučeš pa mašnu i fino čist da si. Treba se predstaviti, ime prezime, odakle si, koliko imaš godina… Ja bih se prijavio da imam tu mogućnost. A drugo nemam ni roditelja, nemam nikog svog”, rekao je Mustafa u videu.

Inače, Mustafa od sedme godine živi bez roditelja, a on i brat se snalaze.

Snimak Marijine pojsete pogledajte u nastavku:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *