Press "Enter" to skip to content

MAŠALLAH 🏆DANAS IMAMO JOŠ JEDNU HAFIZU KUR’ANA!!!

Dragi naši donatori, pratitelji i svi koji pomažete naš rad od samog početka, velika nam je čast, zadovoljstvo i sreća što već početkom ove godine imamo lijepe vijesti da podijelimo sa vama, te svjedočimo novom uspjehu.

Danas sa radošću dijelimo vijest da imamo još jednu hafizu Časnog Kur’ana, elhamdulillah! Almasa Buljubašić iz Sarajeva, sinoć je napamet proučila svoje posljednje ajete Kur’ana, a mi smo tu prelijepu vijest kratko obilježili u prostorijama naše Fondacije, zajedno sa njenim muhaffizom i članovima našeg tima. Zaista je čast biti u najljepšem društvu, a to je zasigurno društvo hafiza.
Ovom prilikom prenosimo našu neizmjernu radost na sve one koji učestvuju u projektu stipendiranja budućih hafiza Kur’ana! Čestitamo našoj Almasi, njenim ponosnim roditeljima, njenoj sestri koja je također kao naš stipendista nešto ranije kompletirala hifz.
Također, posebne čestitke i zahvalnost upućujemo njenom muhaffizu, hafizu Salihu ef. Haliloviću, na trudu i zalaganju, posebno smo zahvalni na podršci koju odavno pruža cjelokupnom našem timu, te molimo Allaha da ga obilato nagradi.
Našoj kandidatkinji sada predstoji priprema za polaganje i izlazak pred Komisiju Rijaseta IZ-e u BiH, te molimo Allaha da joj olakša.
Rekao je Allahov Poslanik ﷺ: “Najbolji među vama su oni koji nauče Kur’an, pa zatim njime druge podučavaju.”
Idemo zajedno u nove pobjede!
Udružimo naše snage i izvedimo još mnogo hafiza! Budimo prijatelji budućih hafiza, pomozimo ih na tom putu, a svako će svoj trud pred Gospodarom naći!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *