Press "Enter" to skip to content

Mašallah poslušajte prelijepi ezan sa dva glasa naizmjenično braće Nadarević koji je oduševio region

Ezan – potpuno neplanski snimljen: Dok smo bili na porodičnom izletu, pa navratili u džamiju kod IPF-a u Bihaću da klanjamo, primijetivši da je u džamiji echo vrlo odličan, dao sam svom bratu Muhammedu ideju da pokušamo ovako snimiti ezan, što nam je i prvi put u životu, prvi pokušaj… Tu su i djeca sestrina, Dalija i ‘Alaa’, bila s nama u džamiji, a njih dvoje su ukras ovog videa   …
.
MašaAllah, ovdje je moj brat stvarno dobio neku super inspiraciju za melodije, posebno mi se zadnje, “la ilahe illAllah”, sviđa kako je izveo, superiorno.
.
* Ako volite da ovo i drugi vide, možete podijeliti video, i hvala vam od srca  . Ko god podijeli ovaj video neka ga Allah nagradi džennetom. Amin!
.
** Važna napomena: Ovo nije u svrhu ‘ibadeta učinjeno, tako da nema nikakvog osnova da se naziva novotarijom, kao što pojedini bez znanja zaključuju, jer definicija novotarije je: čin ‘ibadeta Allahu na način na koji On nije propisao.

Abdullah Nadarević

EZAN – dva glasa naizmjenično

.Ezan – potpuno neplanski snimljen: Dok smo bili na porodičnom izletu, pa navratili u džamiju kod IPF-a u Bihaću da klanjamo, primijetivši da je u džamiji echo vrlo odličan, dao sam svom bratu Muhammedu ideju da pokušamo ovako snimiti ezan, što nam je i prvi put u životu, prvi pokušaj… Tu su i djeca sestrina, Dalija i 'Alaa', bila s nama u džamiji, a njih dvoje su ukras ovog videa <3 <3 ….MašaAllah, ovdje je moj brat stvarno dobio neku super inspiraciju za melodije, posebno mi se zadnje, "la ilahe illAllah", sviđa kako je izveo, superiorno..* Ako volite da ovo i drugi vide, možete podijeliti video, i hvala vam od srca <3 . Ko god podijeli ovaj video neka ga Allah nagradi džennetom. Amin!.** Važna napomena: Ovo nije u svrhu 'ibadeta učinjeno, tako da nema nikakvog osnova da se naziva novotarijom, kao što pojedini bez znanja zaključuju, jer definicija novotarije je: čin 'ibadeta Allahu na način na koji On nije propisao……* Nije dozvoljeno javno reuploadovati ovaj video. Hvala na razumijevanju.

Gepostet von Abdullah Nadarević am Montag, 9. September 2019

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!