Press "Enter" to skip to content

Messi se susreo s imamom Kabe u Saudijskoj Arabiji

Lionel Messi, prvak FIFA Svjetskog prvenstva 2022., sastaje se s bivšim imamom Kaabe, šeikom Adelom Al-Kalbanijem u Saudijskoj Arabiji, gdje su nedavno viđeni mnogi drugi igrači dok se nogometni div Ronaldo pridružio klubu Al-Nassr. Al-Kalbani je dvije fotografije i video isječak objavio na svom Twitteru i komentirao ga riječima: “S Messijem i Ashrafom Hakimijem.”

Bio je to slučaj i s Hakimijem u sklopu utakmica sezone Rijada između Al-Hilal Starsa, Al-Nasra i francuskog Paris Saint-Germaina da su se Messi i bivši imam Velike džamije u Meki pojavili zajedno, nasmijani.

Igrači iz različitih klubova stigli su u Riyadh kako bi igrali u sezoni Riyadha.

Riyadh Season je niz kulturnih, sportskih i zabavnih događaja koji se održavaju u gradu Riyadhu, Saudijska Arabija. Događaj ima za cilj promovirati turizam i prikazati raznoliku ponudu zemlje lokalnoj i međunarodnoj publici.

Sezona u Rijadu obično uključuje razne sportske utakmice, uključujući nogomet, koje se održavaju na gradskim stadionima. Neki od najznačajnijih događaja uključuju međunarodne nogometne prijateljske utakmice te regionalne i međunarodne turnire. Obično pozivaju timove iz različitih zemalja da igraju na utakmicama.

Nije jasno kada će se igrati sljedeće utakmice sezone u Rijadu, ali obično se to događa svake godine.

Bivši imam je također sreo Hakimija, u razgovoru između Al-Kalbanija i Hakimija, kako je marokanski igrač rekao bivšem imamu Velike džamije u Meki: “Ići ću sutra obaviti umru,” a Al-Kalbani je odgovorio: “ Neka bude u kabul.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *