Press "Enter" to skip to content

Misterije / Masovno se dijele fotografije nestalog Mateja Periša sa samo jednom porukom

Još se traga za mladim Splićaninom Matejem Perišem, a iako je prošlo više od mjesec i po kako ga nema.

Narod u cijelom regionu ne prestaje da saosjeća sa njegovom porodicom i da dijeli njegove fotografije na svim društvenim mrežama.
Posljednja u nizu objava osvanula je na Facebook grupi Grckainfo.com sa sve njegovim fotografijama, i opisom kako bi sada mogao da izgleda.
Post je odmah naišao na dijeljenje kako u Srbiji, Grčkoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji

“Nadamo se da je ovaj mladić dobro i razumijemo veliki bol njegove porodice. Podijelite njegove slike – možda svi zajedno uspijemo da pomognemo da ga neko prepozna ukoliko ga vidi”, napisao je Filip u grupi Grckainfo.com.

Zatim je dodao:

“Apelujem da se svi opet uključimo, podijelimo ovaj post i slike i opet pomognemo kao prije par dana da se i ovaj dečko pronađe. Kad sam objavio potragu za Aleksom u ovoj grupi, post ste podijelili 800 puta i zahvaljujući vama i vašim dijeljenjima Aleksa iz Kruševca je sutradan pronađen. Zato sada želim da probam da zajednički budemo zaslužni da se pronađe i nestali mladić iz Hrvatske MATEJ PERIŠ”, navodi se u ovoj objavi.

Podsjetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31 decembra prošle godine kada je sa grupom prijatelja iz Splita stigao na doček Nove godine u Beograd. Posljednji put je viđen ispred kluba Gotik, nakon čega mu se gubi svaki trag.
Radio Sarajevo

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *