Press "Enter" to skip to content

MISTERIOZNI NESTANAK TOMISLAVA U NJEMAČKOJ: “DOŠAO RADITI, POZVAO OBITELJ I SUTRADAN NESTAO”

Muškarac Tomislav Crnjac (46) nestao je, kako je ranije objavio MUP, 19. siječnja u Leipzigu u Njemačkoj. Muškarac je visok 165 centimetara, potpuno je ćelav, oči su mu kestenjaste boje, a broj noge 43.

Policija navodi da se radi o muškarcu jače tjelesne građe koji se udaljio s adrese stanovanja u Njemačkoj te otišao u nepoznatom pravcu. Njegovim se nestankom bavi i policija iz Leipziga.

Kako je priopćila tamošnja policija, 46-godišnjak je u četvrtak prošlog tjedna došao u grad na svoj novi posao i istog dana se preselio u smještaj za osoblje u Schkeuditzu. O tome je obavijestio svoju obitelj, no od tada ga nitko nije vidio i više nije dostupan telefonom. Iako je jedan od djelatnika s njim bio u kontaktu u petak, 20. siječnja, oko 8 sati, Crnjac se nije pojavio na zajednički dogovor u 13 sati, prenosi Fenix magazin.

Nestala osoba smatra se pouzdanom, zbog čega nije isključeno da se radi o hitnom slučaju.

“Ispitivanje okolnih bolnica bilo je neuspješno”, rekli su nadležni.

Provjerene su i sve dodirne točke – no Tomislav C. zasad, kao da je nestao s lica zemlje.

“Trenutačno nema dokaza o njegovom boravištu.”

Policija stoga moli za pomoć stanovništvo uz fotografiju i opis osobe. Nestali je visok oko 1,75 do 1,80 metara, jake je građe i ćelav je. Iako ne govori njemački, uz hrvatski govori i engleski.

Imate li naznake gdje bi nestali mogao biti, jeste li imali kontakt s njim ili znate gdje se nalazi javite jugoistočnoj policijskoj postaji, Richard-Lehmann-Strasse 19 u 04275 Leipzigu, na broj telefona 0341-30300, apel je policije.

Iako njemačka policija navodi inicijale prezimena nestale osobe, na stranici Nestali.hr, navedeno je kako se Tomislav preziva Crnjac, rođen je u Požegi. Ima prebivalište u Pleternici. Nestanak se vodi u PU požeško-slavonskoj.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *