Press "Enter" to skip to content

MOLBA JEDNE MAJKE. OBAVEZNO PODIJELITE OVO UČENJE KUR’ANA KAKO BI NJEN SIN IMAO KORISTI OD TOGA

Ovaj djecak je postao hafiz u 14. godini zivota, tad je i preselio na ahiret. Njegova majka je zamolila sve ljude da podijele ovo ucenje Kur’ana od njega, da bi se on od toga okoristio.

Samo Allah dz.s zna kad cemo Mu se vratiti !

“Svako živo biće će smrt okusiti! I samo na Sudnjem danu dobit ćete u potpunosti vaše nagrade, i ko bude od Vatre udaljen i u Džennet uveden – taj je postigao šta je želio; a život na ovom svijetu samo je varljivo naslađivanje.” (Alu Imran, 185)

OBAVEZNO PODIJELITE !! Ovaj djecak je postao hafiz u 15. godini zivota, tad je i preselio na ahiret. Njegova majka je zamolila sve ljude da podijele ovo ucenje Kur'ana od njega, da bi se on od toga okoristio.

OBAVEZNO PODIJELITE !! Ovaj djecak je postao hafiz u 14. godini zivota, tad je i preselio na ahiret. Njegova majka je zamolila sve ljude da podijele ovo ucenje Kur'ana od njega, da bi se on od toga okoristio.Samo Allah dz.s zna kad cemo Mu se vratiti !! “Svako živo biće će smrt okusiti! I samo na Sudnjem danu dobit ćete u potpunosti vaše nagrade, i ko bude od Vatre udaljen i u Džennet uveden – taj je postigao šta je želio; a život na ovom svijetu samo je varljivo naslađivanje.” (Alu Imran, 185)

Gepostet von Nema snage ni moći, osim sa Allahom Dž.š am Donnerstag, 22. Februar 2018

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *