Press "Enter" to skip to content

NA LOŠEM NJEMAČKOM ĆE VAS OTPILITI, BILE BI SRETNIJE U SVOM SVOM SELU, DA RADE U SVOJOJ ZEMLJI…

Od kad se udala za supruga Austrijanca Franza Schillingera, hrvatska poduzetnica Snježana Schillinger živi u Beču. Često putem društvenih mreža dijeli informacije i fotografije iz svog života, pa je tako u najnovijoj objavi napisala kako je Beč upoznala kao svoj džep, a osvrnula se i na žene iz istočne Europe koje rade u Austriji.

– Mišljenja sam da svi imamo izbor raditi što volimo, nemojte raditi u čemu ne uživate, štetite sebi i svima oko sebe, piše Snježana Schillinger i nastavlja:
-Kada god vidim bijesne face prodavačica u Billy u Beču iz istočnoeuropskih, uglavnom zapadnobalkanskih zemalja, nikako mi nije jasno što tu rade?! Neka Vam Bog pomogne kao kupcu ako ih nešto priupitate ili tražite neki proizvod. Na lošem ili nerazumnom njemačkom će Vas otpiliti. Rijetke su one koje taj posao rade pune entuzijazma. Bile bi sretnije u svom selu da rade na zemlji, imaju OPG.

U nastavku svoje objave je još napisala: Što su s ovime dobile nesretan život u stranoj zemlji u nekom podrumskom stanu? I pitanje je hoće li ih zdravlje poslužiti da uživaju tu “prokleta je Austrija” penziju u tom svom “selu” iz kojeg su pobjegle!

-Rijetke su one koje taj posao rade pune entuzijazma, ljubazne i uslužne za te sam sigurna da su sretne i njihov put ima smisla! Svaki posao ima smisla, ako Vas veseli i zavisi iz kog kuta gledate jer na kraju dana baš svaki pošteni posao Vas može veseliti, napisala je Snježana Schillinger na Instagramu piše Fenix.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *