Press "Enter" to skip to content

NAJBOLJI PRIJATELJI OTIŠLI ZAJEDNO U SMRT! DETALJI NESREĆE: SJEDILI U KAFIĆU, KRENULI KUĆI, PA SE OPET VRATILI U GRAD!

Tri mladića iz Rožaja, iz Crnoj Gore, koja su poginula sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći zapravo su amidžići i najbolji prijatelji.

Poginuli A. M. (16) i S. A. (16) su amidžići, dok su poginuli I. D. (16) i teško povrijeđeni F. D. (17), takođe, amidžići.

Podsjetimo, nesreća se dogodila prošle noći oko 22.30 sati na magistralnom putu Rožaje- Bać.

  • Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i seli su zajedno da popiju piće, smijali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u “audi” smrti. Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice – kaže mještanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada.
  • Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su u rijeku Ibar.

Kako navodi mještanin Rožaja, sumnja se da je i poledica koja je bila na putu kulminirala nesreći.

  • Poledica je danima na putu, a na tom dijelu magistralnog puta nema zaštitne ograde koja bi spriječila vozila da se odmah nađu u rijeci – kaže sagovornik i dodaje:
  • Rasvjete nema na tom dijelu puta, pa je i to dodatno doprinijelo da mladići slete s puta pravo u hladan Ibar. Prilikom slijetanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je doletjelo na nekih 20 metara u provaliju.

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, kaže da su mladići bili izuzetno vrijedni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

  • Dvije kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživjeti – kaže sagovornik, pišu srbijanski mediji.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *