Press "Enter" to skip to content

NEMA DRUGOG OBJAŠNJENJA: LJEKAR PREMINUO DVIJE SEDMICE NAKON VAKCINACIJE

Američki ljekar Gregory Michael preminuo je nešto više od dvije sedmice nakon što je primio vakcinu protiv kovida 19 kompanije “Pfizer”, javio je list Daily mail, pozivajući se na izjavu njegove supruge Heidi Nickelman.

Ona je rekla da je Michael vakcinisan 18. decembra i da je preminuo 16 dana kasnije.

  • U mojoj glavi je njegova smrt 100 odsto povezana sa vakcinom. Nema drugog objašnjenja – istakla je Nickelmanova.

Nicelmanova je naglasila da je Michael bi veoma dobrog zdravlja, da nije pušio, da je samo ponekad konzumirao alkohol u društvu, vježbao je i plovio kajakom jer je volio ribolov.

Pored toga, posljednji ljekarski pregled pokazao je da je Michael bio potpuno zdrav.

“Sputnjik” je prenio da su se na stopalima i šakama kod Majkla pojavile male tačke, te da je zbog toga primljen u službu hitne pomoći.

Nicelmanova je rekla da je Michael prebačen na odjeljenje za intenzivnu njegu zbog loše krvne slike, nakon čega je preminuo od srčanog udara.

Direktor kancelarije za medicinsko istraživanje u okrugu Majami-Dejd Daren Kaprara izjavio je da je Michaelova smrt prva koju kancelarija istražuje zbog moguće povezanosti sa vakcinom.

Ranije je Karlos Palestino, zet meksičkog ljekara Karle Sesilije Perez, ostao paralizovan na nekoliko časova nakon što je primio vakcinu kompanija “Pfizer” i “Biontek”.

hayat.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *