Press "Enter" to skip to content

NENAD STRADAO ISTOVARAJUĆI KAMION, IZA NJEGA OSTAO SIN

Nenad Kočmar (40) u petak je tragično izgubio život obavljajući svoj posao u Čikagu.

Ovaj rođeni Subotičanin, koji je poslednjih deset godina radio kao vozač kamiona, stradao je prilikom istovara u američkoj državi Njujork, kada je na njega pala vodovodna cijev koju je prevozio.
Iza njega je ostala supruga i sin od godinu i po dana.

Nenad je bio omiljen u srpskoj dijaspori, koja ga je znala i kao uzornog sportistu, pravog DIF-ovca.

Iznenadna smrt našeg voljenog Nenada Koče Kočmara je poražavajući i srceparajući gubitak za sve koji su imali privilegiju da ga poznaju. Bio je to rijedak i divan čovek sa zlatnim srcem, tako punim čistote i dobrote. Iako ne postoji razumljiv način da se razumije ovakva apsolutno šokantna i neopravdana tragedija, moramo vjerovati da je on na boljem mjestu.

Koča je bio divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi i ujak koji je obožavao. Voljeli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa. Povodom ove strašne tragedije, molimo Vas da donirate bilo koji iznos kako biste pomogli porodici da se prilagodi životu bez Koče, koji je jedini hranio svoju suprugu i njihovog sina.
– Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da njegov Aleksa ima dobro obrazovanje. Dio vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku – napisali su na platformi GoFundMe njegovi prijatelji, prenosi Blic.
Iznenadna smrt našeg voljenog Nenada Koče Kočmara je poražavajući i srceparajući gubitak za sve koji su imali privilegiju da ga poznaju. Bio je to redak i lep čovek sa zlatnim srcem, tako punim čistote i dobrote. Iako ne postoji razumljiv način da se razume ovakva apsolutno šokantna i neopravdana tragedija, moramo verovati da je on na boljem mestu. Koča je bio divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi i ujak koji je obožavao. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa. Povodom ove nezamislive tragedije, molimo vas da donirate bilo koji iznos kako biste pomogli porodici da se prilagodi životu bez Koče, koji je jedini hranio svoju suprugu (Mariju Janić) i njihovog sina. Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku, napisali su njegovi prijatelji na platformi GoFundMe.
Novac za pomoć Nenadovoj porodici možete donirati ovde.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *