Press "Enter" to skip to content

NERMIN U GRADAČCU UBIO DENISA PA POZDRAVIO MJEŠTANE IZ KAFANE

Gradačac i dalje oplakuje žrtve krvavog masakra koji se 11. avgusta odigrao u ovom gradu, kada je monstrum Nermin Sulejmanović ubio svoju nevjenčanu suprugu, a potom Denisa Ondera i njegovog oca Đengiza, dok je majku teško ranio, piše Telegraf.rs.

Ubistva je počinio na različitim lokacijama. Nevjenčanu suprugu ubio je na jednoj vikendici u šumi u blizini Gradačca, dok je Denisa krvnički likvidirao u centru grada, ispred jednog kafića.

Jezive scene

Više od dvije sedmice prošlo je od krvavog pira, ali građani i dalje pamte jezive scene. Ekipa Telegraf.rs razgovarala je sa mještanima Gradačca, koji ne žele da im spominjemo imena, a koji su svjedočili Denisovom ubistvu.

– Bio sam prisutan u trenutku pucnjave. Denis je došao da jede, a kada je sjeo u automobil, Sulejmanović je naišao svojim vozilom. Izašao je iz auta, došetao do Denisovog automobila i pucao mu u glavu. Nakon toga je nonšalantno odšetao do svog auta i odvezao se – priča svjedok brutalnog ubistva.

Dodaje da je video snimak Nizaminog ubistva, koji ga je jako potresao, ali i da ga je dodatno potreslo to što se Sulejmanović nakon ubistva hladnokrvno ponovo uključio uživo i pričao kao da se prije toga ništa strašno nije dogodilo.
Svi zanijemili

Mještani koji su u kritičnom trenutku sjedili u kafiću u blizini kažu da je nakon pucnja policija tražila da se sklone unutra. Ističu da su u tom trenutku svi bili preplašeni i da dvije sedmice kasnije i dalje ne mogu da dođu sebi.

– Kad je izašao iz auta čuo sam prvi pucanj. Kada je bio drugi, ja sam se okrenuo. Denisu je glava pala na volan, sirena je zasvirala. Nermin se okrenuo i rekao nam „ćao momci“, hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Svi smo zanijemili – kaže mještanin koji je sjedio u obližnjem kafiću.

Sulejmanovića, kaže, zna od ranije, ali nikada nije čuo da je pravio probleme.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *