Press "Enter" to skip to content

Nešićev predizborni plan: Prosječna plata od 2.000 KM, zapošljavanje 10.000 mladih…

Kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH najavio je izgradnju hiljadu stanova za mlade širom RS-a i prosječne plate od 2.000 KM

”Treći put DNS-a je put odgovornosti”, istakao je Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, tokom obilaska Foče i pojasnio šta to konkretno znači.

”Političari odgovorni građanima, javno i odgovorno trošenje narodnog novca, zaustavljanje bahatih službenih putovanja i namještenih konkursa, ravnomjerno ulaganje – to su preduslovi boljeg funkcionisanja institucija koje ćemo obezbijediti i razvoja za koji imamo plan”, poručio je predsjednik DNS-a.

Nešić je naveo da taj plan uključuje mjere podrške privredi, mladima i porodicama i da se uz domaćinsko poslovanje može postići rast i pristojan život.

”Svako ko zaposli 30 radnika biće oslobođen poreza i doprinosa tri godine, zaposlićemo 10.000 mladih jer naš BDP može biti pet posto, izgradićemo hiljadu stanova za mlade širom Republike i na kraju mandata imati prosječnu platu od 2.000 KM.”

Zajedno sa Nešićem sa građanima Foče razgovarao je i kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić. On je istakao da nove ideje i novi politički odnosi koje donosi Treći put DNS-a za građane Foče i svakog drugog mjesta znače mogućnost da svakog političara povuku za rukav i pozovu na odgovornost, saopšteno je iz DNS-a.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *