Press "Enter" to skip to content

NOVE UVREDE I ODVRATNE RIJEČI KĆERKE MILORADA DODIKA UPUĆENE SABINI ĆUDIĆ

Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini, napisala je ranije Ćudić

Nakon što je članica Naše stranke Sabina Ćudić objavila šta je ta stranka zatražila od britanskog parlamenta, na društvenim mrežama reakcije se ne stišavaju.

– Upravo završili sastanak u Parlamentu VB, sa lordom Džeremijem Purvisom (Jeremy) , iz odbora za međunarodnu politiku te ekspertima Ashdownovih Liberal-demokrata, partnera Naše stranke u BiH. Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini – poručila je Ćudić.

Ali ta njezina objava uskoro je naišla na oštre reakcije Gorice Dodik, koja opet brani svog oca.

– Plači, moli, vama pomći nema… e jadnice jadna pa znate li nešto drugo sem da kao p… hodate po svijetu i tražite od drugih da rješavaju probleme u vašoj državi – napisala je Gorica u prvoj objavi na Twitteru.

Nakon toga, odlučila je da Ćudić postavi i direktno pitanje.

– Gospođo Sanina Ćudić da niste možda kojim slučajem, onako bar kroz šalu spomenuli ovako nešto vašim britanskim prijateljima? Kontam možda vam se omaklo – napisala je Dodik.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *