Press "Enter" to skip to content

NOVI DETALJI TRAGEDIJE: VOZAČ JUČER REGISTROVAO AUTO, U ZENICI KUPIO BAJRAMSKU KOŠULJU…

Bosanskohercegovačka javnost još je u šoku nakon vijesti da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Jelina kod Zenice, poginula trojica mladića.

Četvrti mladić je teško povrijeđen i za njegov život ljekari se bore.

Povrijeđeni mladić je sedamnaestogodišnji Nezir Memčić, čiji su prijatelji, a zbog fotografije koju je objavio na svom Facebook profilu, tvrdili da su se mladići vraćali sa mora.

Podsjetimo, smrtno su stradali Nermin Kamerić (22), Ajdin Tahić (19) i Ajdin Grahić (19).

Kako saznaje 072info, Tahić je jučer u 14 sati registrovao automobil u Žepču ne sluteći šta ga čeka.

-Došao je jučer u 14 sati i registrovao auto. Znam da mu se žurilo da to završi, odnosno da se završi registracija isti dan. Rekao je da poslije toga ide u Zenicu da kupi košulju za bajram – priča nam izvor.

I dok ostaje misterija jesu li ostali mladići, ili samo povrijeđeni Nezir Memčić, bili na moru, ova vijest okovala je tugom region. Poznanici govore i da su ih vidjeli sinoć u šoping centru u Zenici.

Kako smo ranije objavili, do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač automobila krenuo u preticanje te prešao u suprotnu traku, odakle mu je iz suprotnog smjera naišlo teretno vozilo te je došlo do direktnog sudara.

Inače, povrijeđeni 17-godišnjak koji se nalazi u Kantonalnoj bolnici Zenica zadobio je povrede u vidu preloma obje natkoljenice i povrede glave.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *