Press "Enter" to skip to content

ODLIČNE VIJESTI: Zahvaljujući gradonačelniku Kasumoviću, Mustafa dobio i posao

Zahvaljujući gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću Mustafa koji je do jučer živio pod mostom, a kojem je nedavno u posjeti bila i Marija Šerifović, dobio je i posao, piše 072info.

Naime, Mustafa je od danas angažiran na zeničkim bazenima gdje će raditi tokom ljetne sezone i tako zarađivati za život.

Naime, zahvaljujući spremnosti preduzeća koje rukovodi bazenima, odnosno Upravom, ali i gradonačelniku Kasumoviću koji je sve to podržao, Mustafa je danas potpisao ugovor o angažmanu.

Ovu vijest objavila je i Marija Šerifović, koja ga je nedavno posjetila.

Podsjetimo, pjevačica Marija Šerifović ispunila je obećanje i konačno je stigla da posjeti momka iz Zenice, Mustafu Hrustića, za kog se čulo nakon što je objavljen intervju sa njim, a na kojem se vidi i kako spava ispod jednog mosta u pomenutom gradu.

Marija je sada, pored brojnih obaveza našla slobodno vrijeme i posjetila Mustafu u rodnoj Zenici, a sve je prenijela putem svog Jutjub kanala.

Ona je iznenadila Mustafu i posjetila ga u stanu u koji se nedavno uselio, a svoje obećanje, kao i uvek, ispunila je i Mustafi platila kriju za stan za narednih godinu dana, tačnije od kraja avgusta ove godine do kraja avgusta sljedeće, 2024. godine.

Pored kirije, gazdarici kuće dala je novac i za račune, takođe za godinu dana.

Njen menadžer je Mustafu, nakon Marijine posjete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gdje će, dokle god to on bude želio, imati besplatne obroke. Konkretno, tri dnevno.

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – Marija se zatim potapšala po srcu i prstom pokazala ka nebu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *