Press "Enter" to skip to content

Odvjetnik otkrio da se zaposleni roditelji gotovo uvijek razvode iz istog razloga

OBITELJSKI odvjetnik Dennis R. Vetrano Jr., koji živi u New Yorku, redovito na svom TikTok profilu objavljuje trendove koje uočava po pitanju razvoda, odnosno zavađenih parova. Kaže da mnogi imaju poslove koji ih opterećuju i djecu o kojoj se moraju brinuti, a njihove veze se najčešće raspadaju jer se od žena i dalje očekuje da preuzmu većinu kućanskih dužnosti.

Video, koji je do sada pregledan više od 4.7 milijuna puta, počinje pitanjem: “Želite li znati što je glavni problem koji vidim u brakorazvodnim parnicama?”

Potom pojašnjava da uviđa kako “zaposlene mame sve rade, a muževi se odmiču”. Nastavlja da se “kućanski poslovi ne dijele jednako”.

“Ona se brine o djeci, ona kupuje namirnice, ona pere rublje, ona kuha, radi, zarađuje i plaća režije”, tvrdi te dodaje kako je primijetio da “muškarci često misle da se mogu družiti s prijateljima umjesto da s partnericom podijele teret kućanskih obaveza”.

U isječku je dodao da su “žene umorne i da ih to često dovodi do točke pucanja, što narušava odnose”.

Video je privukao stotine komentara, a mnoge zaposlene majke navele su kako su doživjele upravo to o čemu odvjetnik priča.

“Dosta nam je psihičkog opterećenja. Moram dati upute o svemu. To je iscrpljujuće”, kaže jedna.

“Imam manje posla kao samohrana majka dvoje djece nego kao udana majka dvoje djece”, komentira druga.

“Moj bivši je igrao videoigre dok sam ja odgajala naše sinove. Otišla sam, a on je sada iznenađen što djeca ne žele imati ništa s njim”, osvrnula se treća.
Index.hr

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *