Press "Enter" to skip to content

Oglas: 5.000 eura za onog ko dovede do djevojčice koju je oteo Malčanski berberin

Monika je nestala na putu do škole, a nju je oteo Ninoslav Jovanović s kojim je, kako su prenijeli mediji, posljednji put viđena u okolini Knjaževca.

Nakon pjesme posvećene nestaloj djevojčici, kao jednog vida podrške Moniki Karimanović (12) i njenoj porodici, na društvenim mrežama u prethodna dva dana počeo je kružiti oglas u kojem se onom ko dovede do djevojčice iz okoline Niša ili njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog Malčanski berberin nudi nagrada u iznosu od 5.000 eura.

– 5.000 eura nagrada ko nas dovede do njega ili do djevojčice – stoji u postu, koji je u petak objavljen na Facebooku.

U opisu oglasa je, osim ponude, navedeno da je “ovo vid motivacije za ostatak ljudi koji bi mogli da pomognu, a ne cijena Monike“. Navodi se i da ovaj novac nude izvjesni Kojadinovići iz Paraćina.

Ovaj oglas podijeljen je više od hiljadu puta, a doveo je i do oprečnih komentara. Dok jedni podržavaju ovaj vid motivacije i ukazuju na to da nije riječ o vrijednosti djevojčice, drugi smatraju da je potpuno neprimjereno nuditi novac za nestalu djevojčicu, kojoj se 20. decembra gubi svaki trag.

Podsjetimo, Monika je nestala na putu do škole, a nju je oteo Ninoslav Jovanović s kojim je, kako su prenijeli mediji, posljednji put viđena u okolini Knjaževca.

Za djevojčicom traga oko 600 ljudi, a njima se priključila i Vojska Srbije.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *