Press "Enter" to skip to content

OGLASILA SE MAJKA UBIJENE EME: BOG NEKA NAS SAČUVA OD BIJESA I GORČINE

U pucnjavi u školi “Vladislav Ribnikar” ubijena kćerka legendarnog odbojkaša i trenera Dragana Kobiljskog i njegove supruge Nine

Tri dana otkako se dogodila najveća tragedija u srpskoj istoriji, nevjerica, tuga i bol zbog devet nevino stradalih u OŠ “Vladislav Ribnikar” ne jenjavaju, a Srbija će ih oplakivati još dugo, prenosi Blic.

Jedni od roditelja koji su saznali da su ostali bez djeteta kobne srijede, kada je četrnaestogodišnji dječak K. K. počeo da puca na drugare i nastavnike, jesu legendarni odbojkaš i odbojkaški trener Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina.

Bračni par je skrhan bolom u četvrtak došao ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” u kojoj se masakr desio da položi cvijeće i oda počast stradalima, a Nina je smogla snage da se u petak obrati ljudima koji im pružaju podršku i tuguju sa njima.

“Hvala mnogo svima, beskrajno cijenimo svaku riječ utehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nijemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživjeli”, napisala je.

Dječak K. K. je u sredu oko 8.40 ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca. Ubio je školskog čuvara Dragana Vlahovića, a zatom i osmoro djece, sedam djevojčica i jednog dječaka, radio je šestoro učenika i nastavnicu.

Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a odmah nakon što je primio tužnu vijest zaputio se ka Beogradu. On je tokom igračke karijere nosio dres Partizana, a potom je trenirao Crvenu zvezdu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *