Press "Enter" to skip to content

OGLASIO SE NAJPOZNATIJI LIMAR U BIH NAKON TEŠKE NESREĆE: “OSJEĆAM SE LOŠE ALI NADATI SE BOLJEM”

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ulici Mule Hodžića u Visokom u blizini benzinske pumpe Hifa oko 16:00h u kojoj su učestvovala dva vozila, putničko vozilo Peugeot slovenačkih tablica i jedno motorno vozilo.

Kako nam javljaju čitatelji portala Crna-Hronika iz Visokog koji su bili na mjestu nesreće, tvrde da je prizor bio više nego strašan. Rasuti dijelovi po cesti, uništena vozila te povrijeđena lica, nažalost postala su svakodnevnica u BiH.

Oglasili su se i ispred MUP-a ZDK o ovoj saobraćajnoj nesreći.

Dana 09.05.2023.godine, u 15,35 sati, u ulici Mule Hodžića, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Peugeot”kojim je upravljao K.S. (1988.) iz Visokog i moped marke “KEEWAY” kojim je upravljao V.A. (1980.) iz Visokog, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Kako doznaje portala Crna-Hronika, poznato je zdravstveno stanje najpoznatijeg autolimara u Bosni i Hercegovini.

Asim Vranac zvani Tica nalazi se u Kantonalnoj bolnici Zenica na odjeljeju neurohirurgije, van životne opasnosti. Kako su nam rekli članovi njegovi porodice bolji je, oporavlja se i što je najvažnije svjestan je svega.

Nakon nesreće oglasio se najpoznatiji limar u BiH.

“Pozdrav i Selam sve prijatelje. Osjećam se loše ali nadati se boljem ,poruke i slično nisam još odgovorio ne zmajerite nemogu nemam snage pusaaa za sve vas ❤” – napisao je Asim iz bolničkog kreveta.

Njegovi prijatelji iskoristili su priliku u posjetili svog majstora.

Nas majstor je dobar hvala Bogu i oporavak tece dobro

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *