Press "Enter" to skip to content

OGLASIO SE SUPRUG NASTRADALE EMIRE: “MOJ ŽIVOT VIŠE NEĆE BITI ISTI” SVI IMAJU RIJEČI HVALE ZA…

Vozač je nakon nesreće, sa vidno oštećenim automobilom, pobjegao, ali policija je uspjela da ga identifikuje…

Emira Baručija (55) stradala je prelazeći Western Aveniju preko pješačkog prelaza u američkom gradu Lynn, a vozač koji ju je udario, pobjegao je sa mjesta nesreće.

Policija Lina je uspjela da locira vozilo kojim je 55-godišnjakinja udarena, te identifikuje vozača koji je pobjegao, ne zaustavivši se nakon nesreće.

Vozač se, kako stoji u saopštenju policije, sa vidno oštećenim automobilom odvezao sve do Bostona, gdje radi. Policija je saopštila da vozač, za sada, sarađuje, a optužnica će biti podignuta po okončanju istrage. Redžo Baručija, suprug stradale žene, kazao je da je ona tog jutra išla na posao, istim putem kojim ide već godinama.

Navodno, svako jutro je imala da prođe nekoliko blokova do autobuske stanice odakle je išla na posao u bolnicu Salem, gdje je radila kao čistačica.

Njen suprug je u intervjuu za američke medije rekao da mu je ona znala spomenuti neoprezne vozače, ali ipak, ne može da vjeruje da se njoj to moglo desiti.

Baručija je rekao da je suprugu upoznao tek po dolasku u Ameriku, iako su oboje došli iz Bosne i Hercegovine. Dodaje da njegov život više neće biti isti bez nje: “Bio sam veoma vezan za nju, a sad se sve odjednom promijenilo”, kaže Baručija.

I njene komšije iz zgrade gdje je živjela kažu da je bila divna žena: “Emira je uvijek bila prijatna, imala je taj blagi osmjeh, prave manire. Ona je bila oličenje onoga što pravi komšija i treba da bude”, rekao je jedan od komšija, prenose Nezavisne novine.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *