On je tražio njegovo ime i prezime, datum rođenja, ime majke i oca

Pitanje: Es-Selamu alejkum. Ja živim u Americi. Moj brat ima nekih problema, pa smo kontaktirali jednog hodžu iz Bosne. On je tražio njegovo ime i prezime, datum rođenja,  ime majke i oca. Nakon toga nam je rekao da se radi o sihru i da je naprevljen od svekrvine strane.  Nakon toga, on je rekao da nas može liječiti ali da mu za počekat uplatimo 400 eura, a svaki naredni put koliko trerapija bude trajala po 200 eura. Da li je ovo ispravno?

Odgovor: We alejkumu-s-selam.
Bismillah we sselatu we sselamu ‘ala Resulillah. Zahvala pripada samo Uzvišenom Allahu Vladaru Sudnjeg dana, neka je salavat I selam na posljednjeg Allahovog Miljenika i Poslanika Muhammeda sallallahu ‘alejhi ve sellem, na njegovu časnu porodicu I na sve njegove plemenite ashabe do Sudnjeg dana.

Prva I osnovna karakteristika sihrbaza jeste upravo traženjes pomenutih podataka. To svakako nije ispravno.
Putem tih podatak asihrbaz pošalje džinna koji je u njegovoj službi da detaljno skenira osobu, zatim se vraća sihrbazu sa informacijama koje će mu džinn detaljno reći.

U koliko osoba koja misli da je taj hodža ispravan I stupi sa njim u “liječenje” biva njegova žrtva I upada u veliku zamku Iz koje tu osobu može samo Allah Uzvišeni izbaviti.Tada nastupa proces namamljivanja u džinnsku jazbinu, tako što ukoliko su u osobi džinni koji su zalutali u tijelo bivaju istjerani od strane sihr džinna.

Budu vezani za tu osobu ugovorom koji su prethodno sklopili sihrbaz I vođa džinnskog plemena.U tijelu osobe ne rade ništa dok ne dobiju naredbu sihrbaza I ovisno o toj naredbi djeluju.Često osobe budu dovedene do ruba smrti, pa se kao takve ponovo obraćaju tom istom bezdušniku I podlom pokvarenjaku, žaleći se na još veće probleme koji su uzrokovani naredbom tog podlog pokvarenjaka. Ovisno o njegovoj bezdušnosti I zlu njegove duše osnovni I primarni zadatak jeste “NOVAC”.

U početku to biva tako kako ste napisali, međutim u podmukloj fazi to budu enormno velike sume novca.
Nakon što se ovaj bijednik okoristi od vas, a ugovor koji je sklopljen istekne džinni napuštaju tijelo koje je izranjavano njihovim boravkom, što je još bolja I veća prilika drugim džinnima da se nastanu u njega.

Bolesniku u svakom slučaju nije ništa bolje tj.sihr koji je djelovao odradio je taj između ostalog dio zadatka da osobu opsihri da misli da joj je bolje. Tako se nastavi agonija bolesti u kojoj žrtva bude dovedena do ruba propasti u najmanju ruku, pa čak I do same smrti.

Savjetujem vam da se iskreno pokajete Allahu Uzvišenom I da nikada više ne uradite takvo nešto. U vjeri je spas od svih nedaća I zala. Klanjajte redovno namaze u njihovo prvo vrijeme, ne pripisujući Allahu Uzvišenom druga.

Ti problemi su riješivi samo Allahovom voljom I nema problema niti bolesti, a da Gospodar Uzvišeni nije da lijek, osim smrti.
Kontaktirajte osobu koja ispravnom metodom liječi Kur’anom, pa će vas taj učač voljom Gospodara Uzvišenog usmjeriti na ispravno liječenje, a Allah najbolje zna.

Za islam-iman – Odgovorio: Mirza Semić

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara