Press "Enter" to skip to content

OVO JE AUDI U KOJEM SU POGINULA TRI MLADIĆA

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Zeleni, na putu Rožaje – Bać, poginuli su A.M, S.M. i I.D. svi su rođeni 2006. godine.

Kako piše CdM, teške povrede je zadobio maloljetnik F. D. Zbog smrti trojice Rožajaca, koji su nastradali sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći, 18. i 19. februar, proglašeni su danima žalosti u Rožajama.

Do nesreće je došlo kada je iz za sada nepoznatih razloga vozilo sletjelo s puta. U vozilu su bile četiri osobe od kojih su tri poginule.

Četvrta osoba je teško povrijeđena i transportovana je u Opštu bolnicu Berane. Saobraćaj na toj dionici za vrijeme trajanja uviđaja bio obustavljen.

Odlukom predsjednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. februar i nedjelja, 19. februar 2023. godine proglašeni su danima žalosti na teritoriji opštine Rožaje, povodom smrti trojice mladih Rožajaca, koji su život izgubili u teškoj saobraćajnoj nezgodi.

– Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko sasjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom – napisao je predsjednik Husović.

Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Rožaje i objektima mjesnih zajednica.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *