Press "Enter" to skip to content

OVO JE SIN OSUMNJIČEN DA JE MAJCI ODSJEKAO GLAVU: MIJEŠALA SE U NJEGOV BRAČNI ŽIVOT?

Mladić U. H. osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo majku H. H. u Peći na Kosovu, a potom nasrnuo na oca i tetku.

Kako prenose tamošnji mediji, sumnja se da je motiv monstruoznog ubistva to što se njegova majka miješala u njegovu vezu, te ga je to razbjesnelo.

Navodno joj je odrubio glavu pa je sakrio na tavan kuće jer mu navodno smetalo što mu se majka miješa u privatan život.

Kosovski mediji pišu da je U.H. navodno rekao da se njegova majka miješala u njegov privatni život i da on nije želio da ona to čini. Odvojen je i od supruge, i u fazi su razvoda. Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je riječ o pokušaju razdvajanja sina i snahe.

Kako se saznaje, U.H. je živio u Nemačkoj, a vratio se na Kosovo na odmor. Pravosudni organi otkrili su da je osumnjičeni imao povratnu kartu za Njemačku gdje je imao i boravišnu vizu. Karta je bila datirana na 19. april.

  • Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtjev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično djelo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bjekstva ili da će na bilo koji način izbjeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj mjeri otežati sprovođenje istrage – navodi se u saopštenju suda.

Osnovni sud u Peći ukazao je na to da je povratna karta kupljena za 19. april ove godine. Protiv ove odluke, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Branilac osumnjičenog, Asden Mekaj, rekao je da se protivi ovoj odluci suda, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *