Press "Enter" to skip to content

OVO JE UNUK KOJI JE UBIO PA ZAKOPAO NANU! SVI SU ZGROŽENI ONIM ŠTO JE OBJAVLJIVAO NA MREŽAMA

D. Č. (33) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju nanu F. Č. (75), koja ga je odgojila, a potom je njeno tijelo zakopao u selu nadomak Šapca.

Sumnja se da je on ubio babu 26. jula prošle godine, a zatim se riješio njenog tijela tako što ga je zakopao. Osumnjičeni je navodno jučer priznao zločin i odveo policiju na mjesto gdje je zakopao F. Č.

Baba ga je odgojila i živjela je za njega, pa smo svi ostali zapanjeni kad smo saznali da je on taj koji joj je presudio. Uvijek mu je govorila da se mora kloniti lošeg društva i da treba da se oženi, ali nažalost, on je nije slušao, pa je često bio u zatvorima – kažu susjedi ove porodice za Kurir i dodaju:

Tada u julu prošle godine, kad je nestala, svi su mislili da je možda pobjegla kod sestre u Njemačku ili da se izgubila negdje na livadama, budući da je voljela prirodu.

Tada je on na društvenim mrežama apelovao na sve da mu pomognu pronaći babu, što je zaista užasno.

Kako su dalje naveli susjedi, nakon nestanka, on neko vrijeme nije bio u kraju, ali je ubrzo došao nazad.

Nakon nekog vremena je došao, i od tada je svakodnevno treštala muzika, okupljao je na imanju loše društvo, koje mu je baba zabranjivala. Tada je organizovao i slavlje jer je našao djevojku koja je ubrzo zatrudnjela, i svi su se čudili kako mogu plesati i pjevati, a babe nigdje nema – kažu sagovornici.

Osumnjičeni je čak na Facebooku objavio da traži babu i da se jave svi oni koji imaju neku informaciju o njoj, ili da se obrate policiji.

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo svoje babe.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *