Press "Enter" to skip to content

OVO SU AZRA I ALMIR KOJI ŽELE USVOJITI BEBU KOJA JE OSTALA SAMA NAKON ZEMLJOTRESA: “NEMAMO SVOJE DIJETE, RADO BI JOJ UPOTPUNILI LJUBAV I DOM”

Spasioci u gradu Afrinu na sjeveru Sirije su ispod ruševina spasili novorođenče. Beba je rođena dok su njenu majku spašavali u ruševinama nastalim nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

Majka djevojčice je preminula, a jedini preživjeli član porodice je ova beba. Beba je preživjela, ali je po svemu sudeći ostatak njene porodice je stradao u zemljotresu.

Redakciji portala Crna-Hronika javio se bračni par Almir i Azra koji su izrazili želju da ovoj bebi ponude ljubav i dom.

Mi smo iz Prijepolja, normalan bračni par, zaposleni oboje. Nemamo svoju djecu i rado bi je uzeli bebu da upotpunimo ljubav i njoj a i nama svakako i prazninu koju osjećamo.

Pa naravno svu ljubav ovog svijeta kao i svaki roditelj svom djetetu. Potreseni smo tragedijom u Turskoj ko još može ostati imun na ovakvu stvar ? Molim Allaha da im pomogne i olakša. – izjavili su Azra i Almir za portal Crna-Hronika.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *