Press "Enter" to skip to content

Paranormalno iskustvo: Policajci čuli neobjašnjiv zvuk, a onda saznali jezivu informaciju

Na Facebook profilu policijske stanice gradića Swandlincotea u Engleskoj objavljena je informacija o čudnom iskustvu koje su doživjela dvojica njihovih policajaca.

Naime, policajci Joe Stafford i Whitney Holmes-Male bili su u dvorištu policijske stanice kada je odjednom uslijedila glasna, neobjašnjiva “tutnjava”. Osim zvuka koji je bio sve glasniji i koji je podsjećao na lokomotivu koja se približava, počelo se tresti i lišće na krošnjama obližnjeg drveća.

Dakle, policajci su spoznali da ispred njih prolazi voz, a zaključak im je potvrdio i zvuk sirene. Ipak, iako su vozilo mogli čuti – nisu ga vidjeli.

Kada su odlučili proučiti gradsku arhivu u potrazi za odgovorima, shvatili su da je uz policijsku stanicu nekada prolazila željeznica.

Zbog ovog otkrića je policija pozvala građane da istupe i kažu da li je još neko imao iskustva s priviđanjima voza na mjestu gdje je nekada prolazio, prenosi Slobodna Dalmacija.

Komandir stanice je ove policajce odlučio testirati kako bi utvrdio jesu li bili pod utjecajem alkohola ili droga kada su “vidjeli” voz. Ipak, analiza je utvrdila da su bili potpuno trijezni tokom paranormalnog susreta.

Objava o neobičnom događaju i danas stoji na Facebooku, kao i zanimljiva svjedočanstva građana tog inače mirnog mjesta.

Radiosarajevo.ba

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *