Press "Enter" to skip to content

Podržavate li ovakve poteze: Svećenici i imami žele organizirati humanitarnu utakmicu

U novotravničkom Vijeću za međureligijsku suradnju razmišljaju o organiziranju humanitarne nogometne utakmice između novotravničkih svećenika i imama, od koje bi sav prihod išao Edukacijsko-rehabilitacijskom centru “Duga” Novi Travnik.

 

Naime, kako nam je kazao novotravnički župnik don Anto Ledić, ovakav vid međureligijske saradnje kroz sport dobio je podršku gotovo svih članova Međureligijskog vijeća.

“Razmišljamo još uvijek da li organizirati malonogometnu utakmicu u sportskoj dvorani ili čekati proljeće pa igrati na gradskom stadionu”, rekao je don Ledić.

Ideja je simobličnim cijenama ulaznica prikupiti sredstva za “Dugu” koja je jedini takav centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Mislite li da je organiziranje jedne ovakve utakmice i povezivanje vjernika kroz sport dobra ideja, smatrate li da bi utakmicu trebali odigrati u sportskoj dvorani ili čekati proljeće i igrati na gradskom stadionu, jeste li zainteresirani vidjeti nogometno umijeće svećenika i imama, ili pak nešto treće javite se na besplatni broj telefona 080 02 02 02 ili u komentare ili inbox Facebook profila Drukčijeg radija.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!