Press "Enter" to skip to content

POGLEDAJTE KAKO SE DŽIN SMIJE IZ OVE ŽENE DOK UČAČ OD NJEGA TRAŽI IZLAZAK IZ TIJELA (VIDEO)

Ulazak džinna u tijelo čovjeka nije nimalo lahak i može za neiskusnog džinna biti koban, jer je čovjek po stvaranju kodiran i nije skroz jednostavno “provaliti šifru”.

Zamislimo, jedan obični mobitel ima svoju šifru i ne može se ući u programe, što se neće utipkati ispravna lozinka. Uzvišeni Stvoritelj je čovjeka stvorio u najljepšem obliku, udahnuo u njega dušu i dao mu život koji se ne može platiti parama, pa kako da tako skupocjeno stvorenje ne bude šifrirano i zaštićeno od “hakera i provala u sistem” iz vana?! Sva se djeca, po hadisu, rađaju u Islamu ali ih njihovi roditelji učine Kršćanima, Jevrejima, ateistima itd., pa shodno ovom, kada se rode dobiju istu šifru šehadeta‎ (لا اله الا الله محمد رسول الله ) i čuvaju je do kraja života obnavljajući je propisanim ibadetima i zaštitnim zikrom, izvršavajući dane im obaveze a pazeći se zabranjenog.

Dakle, dok god se čovjek drži “sklopljenog ugovora” (emanet od Kâlû belã), imaće sigurnosnu šifru protiv konekcije iz vana! Svaki put kada prekrši ugovor sa svojim Stvoriteljem, mora učiniti tewbu (restart sistema) da bi mogao koristiti sigurnosnu šifru – inače ističe rok trajanja ugovora i takvi postaju metom “hakerskih” (džinnskih) nasrtaja.

Pogledajte na videu ispos slučaj sa jednom ženom:

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!