Press "Enter" to skip to content

POGLEDAJTE PORUKU KOJU JE DOKTORICA POSLALA MAJCI NASTRADALE DJEVOJČICE DŽENE: “OPERACIJA KOŠTA 2200KM…”

Amila Gadžun, majka djevojčice Džene, koja je preminula u novembru prošle godine, prisjetila se kobnog odlaska na polikliniku u Sarajevo 8. novembra 2021.

Ona je, povodom godišnjice od ‘kobnog dana’, na Facebooku objavila prepisku s doktoricom koja joj je poslala lokaciju na kojoj će Dženi nešto kasnije početi operacija očnog kapka.

Kaže da nije ni znala da se “radi o običnoj rupetini u kojoj uništavaju ljudske živote”. “Na današnji datum 8.11. desio se jedan horor koji nas i dan danas prati, koji se ne može zaboraviti nikada a izazvali su ga Nina Jovanović, Benjamin Bejtović, Suad Rožajac i Jasmina Halimić. Lokacija koja nam je poslana na samom putu za Sarajevo ovog kobnog datuma, ne znajući da se radi o jednoj rupetini gdje uništavaju živote svojim nezakonitim radnjama u nadležnosti ministra Harisa Vranića!!

Nikada vam neću halaliti što ste ubili nešto što sam rodila, dvije godine sa toliko pažnje posvetila, nešto za što sam živjela i disala a vi ste to svjesno uništili za 40 minuta … I niko još za to ne odgovara!”, napisala je Amila Gadžun.
Podsjetimo, djevojčica Džena je pala u komu nakon anestezije i ubrzo nakon toga preminula.

Ni godinu dana nakon njene smrti niko nije doveden pred lice pravde.
Nina Jovanović, koja je operisala dvogodišnju djevojčica iz Kaknja u privatnoj ordinaciji u Sarajevu, nakon čega je pala u komu i preminula, nema licencu Ljekarske komore Kantona Sarajevo.On je tražio informaciju od Ljekarske komore KS, a obavijestili su ga i da druga doktorica koja je učestvovala u operaciji, Jasmina Halimić ima licencu ove Komore.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *