Press "Enter" to skip to content

Policija u potrazi za ženskom osobom koja im je platila gorivo jer je njihova kartica bila odbijena na blagajni

Službena policijska kartica nije bila ispravna, a dok su čekali drugu, račun je podmirila nepoznata gospođa
Prije dva tjedna na benzinskoj postaji u njemačkom okrugu Rhein-Erft dogodio se bizaran incident. Nakon što su u svoj automobil natočili gorivo, policijski službenici pokušali su platiti račun službenom karticom.

No, kartica nije prošla, dogodio se tehnički problem i policajci su u automobilu čekali rasplet situacije, odnosno drugu karticu iz obližnje policijske postaje.

Da bi im skratila muke, jedna vozačica koja se u tom trenutku našla na benzinskoj postaji, podmirila je njihov račun. Nakon toga, prišla je policijskom vozilu i policajcima uz smješak uručila plaćeni račun.

‘Ne morate više čekati, sretna sam jer sam vam platila gorivo‘ – rekla im je gospođa.
Zbunjeni policajci primili su plaćeni račun i pokušali joj vratiti novac, no vozačica je to odbila, sjela u svoj automobil i otišla.

Nakon događaja, oglasila se tamošnja policija:

‘Zahvaljujemo gospođi, donacije i darovi su lijepa gesta, ali policajci ih ne smiju primiti. Stoga pozivamo gospođu da nam se javi kako bi joj refundirali novac. Ako se ne javi, mi ćemo je pronaći.

Imamo registarsku oznaku automobila darežljive gospođe te ćemo je osobno kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi joj vratili uplaćeni iznos‘ – stoji u priopćenju policije.

gpmaljevac

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *