Pomozite Allah vas nagradio- Tri dječaka i ova mala djevojčica sa fotografije koja ima samo 1, 5 godiunu ostali su bez majke

Teška tragedja zadesila je porodicu Ćehić iz Bihaća. Majka četvoro djece napustila je jutros ovaj svijet. Srčani udar. Bila je krhka, nježna, sitna ali frustracije, težak život , Allahov qadar doveli su do stanja kakvo sad jeste. Tri dječaka i ova mala djevojčica sa fotografije koja ima samo 1, 5 godiunu ostali su bez majke.

Najstariji sin je učenik 8. razreda osnovne škole. Teško su živjeli ali se ona grčevito borila da im bude što je moguće bolje. Djeci smo obezbjedili sendviče hrane, a njima ponekad pakete i djeću. Nije bila od onih koji stalno zovu i traže. Ako im se donese neizmjerno su zahvalni.

Obećali smo im za njena života da ćemo objavti apel da im se pomogne ali eto nije to doživjela. Otac djece ne radi. Potrebna im je naša podrška. Da majku isprate dostojanstveno na Ahiret a inšallah i nakon toga.

Nastavno osoblje prikuplja novčana sredstva za opremanje džennaze a mole nas da kupimo prehrambenih artikala. Stoga trebamo vašu pomo. Budući u Fondu nemamo sredstava. Za detalje kontaktirajte nas na: 061 604 093

Portal Svjetlo Dunjaluka

Iznesite svoje mišljenje

Komentara