Press "Enter" to skip to content

Ponovo ćete prodisati: Ukoliko ste dugogodišnji pušač, napravite ovu smjesu i očistite pluća

Pušenje je naročito loše za vaša pluća i glavni je razlog za razvijanje raka. Također možemo navesti da su neka zdravstvena stanja, kao što su: bronhitis i astma, također povezani sa pušenjem. Neki medicinski stručnjaci preporučuju da bi trebalo da konzumirate ovo prirodno domaće piće da biste smanjili nuspojave pušenja. Ovo domaće prirodno piće za […]

Pušenje je naročito loše za vaša pluća i glavni je razlog za razvijanje raka. Također možemo navesti da su neka zdravstvena stanja, kao što su: bronhitis i astma, takođe povezani sa pušenjem.

Neki medicinski stručnjaci preporučuju da bi trebalo da konzumirate ovo prirodno domaće piće da biste smanjili nuspojave pušenja. Ovo domaće prirodno piće za čišćenje pluća je naročito korisno za ljude koji puše više od 5 godina.

Domaće prirodno piće za čišćenje pluća:

Sastojci:

2 kašičice kurkume
1 mali komad korijena đumbira
2 litra vode
400 gr bijelog luka, očišćenog i isječenog na četvrtine
400 gr šećera, bijelog ili smeđeg

Uputstva:

Prvo, treba da sipate vodu u činiju srednje veličine i stavite da prokuha. Zatim treba da dodate šećer. Kada voda proključa, dodajte ostale sastojke.

Ostavite da se krčka 5 minuta, a zatim sklonite sa ringle i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Držite ovu mješavinu u frižideru.

Kako se koristi:

Treba da uzimate 2 kašičice ovog prirodnog pića za čišćenje pluća ujutru na prazan stomak i 2 kašičice uveče, nakon posljednjeg obroka.

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Zabranjeno kopiranje!