Press "Enter" to skip to content

Pop ima jasnu poruku: Kršćanke su izbušene i pocijepane, muslimanke čedne i moralne

Jedna emisija na TV RTRS privukla je veliku pažnju zbog gostovanja popa koji nije imao dlake na jeziku, već je surovo isprozivao žene, ali i muškarce.

Sa druge stane, imao je samo riječi hvale za muslimanke.

– To je posebna priča, kako treba izgledati, kako se treba kretati ulicama, neki put se tako mi kršćani “sprdamo”, vidi ove muslimanke zabradile se, šta izigravaju, ali onda shvatim, te iste djevojke spašavaju svoje društvo svojom čednošću i moralom – rekao je pop.

On je takođe dodao da Nijemci ne mogu ništa Turcima u Njemačkoj, jer su ovi sačuvali svoje žene, koje su sačuvale svoj moral.

– Pogledajte kršćanke, djevojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocijepane, vrište “uzmi me za ruku i vodi me gdje hoćeš”. U pupku imaju pirsing, sve im se vidi, nose tijesne farmerke, a te mučenice ništa ne znaju. Ja sam muškarac, ja nisam anđeo, ali mi je mnogo privlačnije da vidim djevojku u haljini da malo zamišljam, da me zaintrigira, objasnio je pop.

On je dodao i da “ove razgolićene” neće privući dobre muškarce.

– A ove druge će privući iste takve, one koji neće biti dobri muževi, očevi. Ovdje je zavladala usamljenost u smislu “nema Boga”. Jedan čovjek koji nosi harizmu, on će svojom ličnošu da plijeni, a prazni će praviti cirkus, to je jedna velika nesreća, treba raditi na ličnosti ne na spoljašnosti, završio je pop, prenosi Informer.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *