Press "Enter" to skip to content

POTRESNA PORUKA NA FB: PRIJATELJU MOJ , KOLEGA OVO JE MOJA OPROŠTAJNA PORUKA OD TEBE

Ne sudite mi, jer vas volim..

Početak je marta. Proljetni sokovi već odavno kolaju drvećem koje je napupalo. Čeka lijepo vrijeme da razastre veličanstveni behar. Proljetne ptice već duže svojom pjesmom nagovještavaju skori dolazak proljeća.

U mojoj Škahovici posebno. Dok sve oživljava moja duša putuje. Putuje u mjesto što Berzah se zove. Ne sudite mi. Volio sam vas. I oca.

I majku.I brata . Volio sam i nju. Jako. Beskrajno. Onako kako mlađahna duša da voli zna. Ne sudite mi što sam nakratko prekinuo vaš užitak dolaska proljeća. I ja sam kao i ovo proljeće..

Znam da su gračanička proljeća čarobna. Nestvarno lijepa. Ja odlazim i selamim vas. Čuvajte mi roditelje. Moju majku neutješnu. Babu i brata…

Ne sudite mi, jer vas volim. Želim da me se sjećate. Iz mojih najboljih dana. Sjetite me se nasmijanog. Oprostite na naprasnom odlasku. Ali.. sudbine ljudske su čudne.I različite. Ponekad me se sjetite dovom.

Žao mi je što ne vidjeh ocvale gračaničke bagreme. I njihov čarobni miris.. Moja duša će biti uz vas.. Halalite mi. Volio sam vas i još uvijek volim.. I mojoj djevojci selame nosite.. Moja duša ide Svome gospodaru. Njena neka se raduje proljeću. Neka mi halali. Sve vas volim.

Neka vas obeharalo voće podsjeti na moju dušu. Na moju mladost.. Čuvajte mi majku..
I..oca. I sve moje.I….
Vaš Idriz.

Ne sudite mi, jer vas volim..

🕊Inna lillahi ve inna ilejhi radžiun, Zaista smo mi Allahovi i zaista se Njemu vraćamo.🕊

🤲🤲Prijatelju moj , kolega ovo je moja oproštajna poruka od tebe ,neka ti dragi Allah dž.š podari lijep džennet a porodici , rodbini i prijateljima sabur.🤲🤲

El-fatiha!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *